Mars – Güney Düğüm Kavuşması

Mars – Güney Düğüm kavuşmasının etkisi altında geçireceğimiz bu haftanın ana teması affetmek ve ilerlemek olacak. Balık burcundaki Mars bizi geçmişi geride bırakmamız ve ilerlemeye başlamamız için teşvik ediyor. Bunun yanı sıra Güney Düğüm de Mars’ı destekleyerek kırgınlıklarımızı unutmamız için bizi yönlendiriyor.

2016’nın son haftası geldi. Yeni yıla gün sayıyoruz ve bu son haftada ilerlerken ana temayı belirleyen önemli gezegensel olaylardan biri de Balık burcundaki Mars ile Güney Düğüm arasındaki kavuşma olacak. Bu kavuşma ile birlikte hepimiz yeni yıla hazırlık aşamasına geçiyoruz diyebiliriz. Önümüzdeki günlerde Balık burcundaki Mars’ın etkisi ile gelecek planlarımıza ve yeni yıla odaklanmaya başlayacağız. Tabii ki bunun ardından da geçmiş sorgulamaları gelecek. Ancak Güney Düğüm bu sorgulamaları en hafif şekilde atlatmamız için devreye girecek ve geçmişte kırıldığımız herkesi kolaylıkla affedebileceğiz.

Mars – Güney Düğüm kavuşmasının 2017 yılına sayılı günler kala hayatımıza girmesi aslında bizim için büyük bir şans. Bu kavuşmayı yılbaşı hediyesi olarak da değerlendirebiliriz. 2017 yılına kırıldığımız kişileri affetmiş bir şekilde sükûnet içinde girmek bu yorucu yılın ardından hepimize ilaç gibi gelecek. Ayrıca Güney Düğümün etkisi ile hayalci ve umursamaz olmayacağız. Tam aksine hem sakin ve rahat olacağız hem de yepyeni hedeflerimiz ile birlikte yeni yıla güçlü bir giriş yapacağız.
Bu hafta geçmişi değerlendirmek, affedemediğimiz kişileri affetmek, problemleri geride bırakmak ve hayatımızda yolunda gitmeyen şeyleri kabullenmek için biçilmiş kaftan. Yorucu ve baş döndürücü olaylarla geçen 2016 yılını geride bırakmadan önce 2016 yılında kırıldığınız kişileri affettiğinizden emin olun. Ayrıca 2017 için yeni planlar yapmaya da başlayın. Çünkü Balık Burcundaki Mars size müthiş bir bilgelik armağan edecek ve Güney Düğüm de yeni hedeflerinize odaklanmanıza yardımcı olacak.

Özellikle kişisel gelişimlerine önem veren kişilerin arayıp da bulamadığı tüm gezegensel enerjilerin bir araya toplandığı bu haftayı iyi değerlendirirseniz 2016 yılında aldığınız tüm yaraları sarabilirsiniz. Affetmenin insana güç kattığını ve olgunluğun göstergesi olduğunu unutmayın. Kendinizi, affetmenin mutluluğuna ve rahatlığına bırakın; sonra da 2017 yılı için umut dolu hayaller kurmaya başlayın.