Oğlak Burcunda Yeni Ay

28 Aralık’ta Oğlak Burcunda Yeni Ay Yaşanacak. Peki bu Yeni Ay’ın hayatımıza etkisi ne olacak?

2016’nın son Yeni Ay’ı 28 Aralıkta Oğlak Burcunda 7 derecelik açı ile gerçekleşiyor. Yeni Ay’ın gerçekleştiği sırada halen Merkür’ün geri hareketinin etkileri altında olduğumuzdan bu Yeni Ay’ın çok olumlu gelişmelere gebe olacağını söylemek mümkün değil.

Yeni Ay’ın etkisi ile hayatımızda gecikmeler ve ertelemeler söz konusu olacak. Ayrıca aklımızdaki soru işaretleri yılın son Yeni Ay’ı ile artacak. Ancak Oğlak Burcunun etkisi sayesinde tüm bu olumsuzluklara rağmen hayatlarımız derinden etkilenmeyecek ve hepimiz öyle ya da böyle yolumuza devam edeceğiz.

Yeni Ay’ın hayatımızdaki en önemli etkisinin düşüncelerimizde ve sosyal ilişkilerimizde olacağını söylemek mümkün. Artık etrafımızdaki kişilerden daha fazla anlayış beklemeye başlayacağız. Hayatımızda yaşanan sorunlar bizi sıkıştırmaya devam ediyor olsa da yolumuza devam ediyoruz. Bunun verdiği öz güven ile arkadaşlıklarımızda, aşk ilişkilerimizde ve ailevi konularda biraz daha hassasiyet beklemeye başlıyoruz.

Bu dönemde her zamankinden daha dikkatli ve tedbirli olacağız. Bu da bizim için Yeni Ay’ın yaratacağı en olumlu etki olacak. Yeni Ay, Merkür’ün geri hareketi ile birleştiğinden beklediğimiz o olumlu etkileri alamayacak olsak da Yeni Ay bize tedbirli ve dikkatli olmayı öğretiyor. Belki de Yeni Ay’ın bize vereceği bu hayat dersi her şeyden daha yararlı olacak. Çünkü böylece artık daha az hata yapacağımız günler önümüzde.

Bu dönemde kafa karışıklıkları yaşamanız ve aklınızda bazı soru işaretleri oluşması mümkün. Ayrıca bu dönemde Oğlak Burcunun etkisi ile daha fazla sorumluluk alacaksınız. Günlük hayatınız daha yoğun hale gelecek. Şuan hissettiğiniz enerji ile omuzlarınıza yükleyeceğiniz fazla yükler sonrasında canınızı sıkabilir, bu anlamda kendinizi biraz tutmanızda yarar var.

Yeni Ay’ın getireceği olumsuzluklardan kurtulmak için bu dönemde yapabileceğiniz en önemli şey inançlı olmaktır. İnançlı olur hayallerinize ulaşmak için adım adım plan yaparsanız. Bu planı uygulamak için Oğlak Burcu size yardımcı olacaktır. Ayrıca Yeni Ay’ın size getirdiği dikkat ile bu haftanın negatif enerjisini pozitif enerjiye dönüştürmek de sizin elinizde.