Mars ile Pallas Asteroidi Kavuşması

Bu hafta Kova Burcundaki Mars ile Pallas Asteroidi arasında 26 derecelik bir kavuşma yaşanıyor.

Bu hafta Kova Burcundaki Mars ile Pallas Asteroidinin kavuşması ile birlikte hayatımızın biraz kaotik ve çılgın bir hale geleceğini söylemek mümkün. Kova Burcunun etkisiyle aklımıza gelen çılgın fikirler, artan yaratıcılığımız ve duygularımızın da yoğunlaşması ile birlikte bu haftanın biraz farklı olacağını söyleyebiliriz.

Mars hepimizin de bildiği üzere fantastik bir gezegendir ve hayatımızdaki en büyük etkisi de bu fantezilerin hayata geçmesidir. Mars’ın etkisi ile tüm sanatçılar ilham meleklerinin yanlarında olduğunu hissederler. Mars’ın hayatımızı etkilediği dönemler sanatçıların en çok üretim yaptığı dönemlerdir. Bu döneme eşlik eden Kova Burcu ise içe kapanma ve duygu yoğunluğunu temsil ediyor. Bu yüzden bu dönemde hepimizin biraz daha içe kapanık olması ve evde durmak istemesi olası.

Kova Burcundaki Mars’ın Pallas asteroidi ile kavuşması ise hayatımıza daha keskin kurallar ve omuzlarımıza binen ciddi sorumluluklar olacağını ifade ediyor diyebiliriz. Bu yüzden Pallas’ın keskin kuralları, disiplini, Mars’ın bizi çağırdığı fantastik dünya ve Kova Burcunun çekimserliği ile haftamız biraz karmaşık olacak.

Bu kaotik ve karmaşık dönemi daha sakin biçimde atlatmak için özellikle sanatçıların ya da üretim yapan insanların evlerine kapanması kendilerini işine vermesi oldukça yararlı olacaktır çünkü bu dönemde hepimiz biraz hayal dünyasında yaşayacağız. Kova’nın duygusal, kırılgan ve alıngan doğasını hoş görmek içinse hepimizin daha sağduyulu olması gerekiyor. Bu dönemde biraz daha fazla empati yapmaya özen göstermeliyiz.

Bu dönemi üretim yapmak için kullanırsanız eğer hiç olmadığınız kadar disiplinli çalışabilir ve çok daha fazla verimli olabilirsiniz. Bu dönemi boşa harcamamalısınız. Ayrıca kaotik dönemlerde biraz daha sakin olmakta ve her zaman duygularımıza hakim olmakta fayda olacaktır.

Mars’ın fantastik dünyası, Kova Burcunun kırılganlığı ve Pallas’ın disiplini ile baş etmek için bu hafta her zamankinden daha enerjik olmalı ve bu duruma ayak uydurmanız gerekecek. Bu sayede bu dönemi çok daha az problemle atlatabilir ve yıl sonuna doğru ilerlediğimiz bu dönemi daha az hasarla atlatabilirsiniz. Bu hafta bardağın dolu tarafını görmeye ihtiyacınız olacak, unutmayın.