Haftalık Burçlar – Kısa bir Bakış

Yoğun gezegensel olayların yaşandığı Aralık ayının sonuna doğru ilerliyoruz. Aralık ayının yani 2016 yılının son ayının son iki haftalık dönemine girmek üzereyiz. Peki bu son iki haftalık dönemde burçları neler bekliyor?

Koç

Koç Burçlarının Aralık ayının sonuna yaklaşırken odak noktaları resmi belgeler, resmi evraklar, alınması gereken önemli kararlar ve farkındalık olacak. Bu dönemde Koçların kariyerleriyle ilgilenmelerinde fayda var.

Boğa

Boğa Burçlarının Aralık ayının sonuna doğru odak noktaları kişisel konular olacak. Boğalar yıl sonunda kariyerleri, kişisel gelişimleri ve bireysel hobileri ile ilgilenecekler. Boğaların bu dönemde yaşayacakları problemler karşısında esnek davranmalarında yarar olacak.

İkizler

İkizler Burçlarının Aralık ayının sonuna doğru odak noktaları seçimleri olacak çünkü bu dönemde karşılarına çoklu seçenekler çıkacak. İkizlerin seçim yapmada dikkatli olmalarında ve olumlu olmaya çalışmalarında fayda var.

Yengeç

Yengeç Burçlarının Aralık ayının sonuna doğru odak noktaları sorumlulukları ve sağlıkları olacak. Yengeçler bu dönemde sağlık sorunları yaşayabilir ve sorumlulukları onları zorlayabilir. Yengeçlerin bu dönemde dinlenmeye ihtiyacı olacak.

Aslan

Aslan Burçlarının Aralık ayının sonuna doğru odak noktaları kariyerleri olacak, iş yerlerinde değişen kurallar sonrasında bir bocalama dönemine girecekler. Aslanların bu dönemde kendilerini işine verip bu sorunları düşünmemesinde fayda var.

Başak

Başak Burçlarının Aralık ayının sonuna doğru odak noktaları gerçeklikler olacak. Yıl sonuna yaklaşırken Başaklar kendi hayatlarını her anlamda sorgulamaya başlayacak ve yeni başlangıçlar yapmak için hazırlanacaklar.

Terazi

Terazi Burçlarının Aralık ayının sonuna doğru odak noktaları yeni fırsatlar ve gelişmeler olacak. Terazilerin bu dönemde karşılarına hem yeni fırsatlar çıkacak hem de Teraziler bu dönemde beklenmedik haberler alacaklar.

Akrep

Akrep Burçlarının Aralık ayının sonuna doğru odak noktaları finansal ve duygusal değişiklikler olacak. Akrepler bu dönemde finansal sorunlar yaşayabilirler, ayrıca bu dönemde duygularının yoğunlaşması da olası.

Yay

Yay Burçlarının Aralık ayının sonuna doğru odak noktaları baskılar ve sorumluluklar olacak. Yıl sonuna doğru hem hayatlarını hem de kendilerini sorgulayan Yaylar bu dönemde üzerlerinde baskı hissedecekler ve sorumluluklarını yerine getirmeye çalışacaklar.

Oğlak

Oğlak Burçlarının Aralık ayının sonuna doğru odak noktaları rutinleri ve sağlık sorunları olacak. Günlük hayatlarında büyük bir yoğunluk yaşayan işkolik Oğlakların sağlık sorunları yaşaması olası. Bu dönemde Oğlaklar biraz nefes almaya ihtiyaç duyacak.

Kova

Kova Burçlarının Aralık ayının sonuna doğru odak noktaları uzun dönemli arkadaşlıkları ile ilişkileri olacak. Kovaların bu dönemde arkadaşlıkları ve ilişkilerinde bazı beklenmedik sorunlarla karşılaşması olası.

Balık

Balık Burçlarının Aralık ayının sonuna doğru odak noktası aile ve kariyer sorunları olacak ancak bu dönemde her türlü aile ve kariyer sorunlarının biteceğini söylemek mümkün. Problemlerin bitmesiyle Balıklar için çok daha parlak bir dönem başlıyor.