Mars Lilith Karşılaşması

Bu hafta içinde Mars ile Lilith asteroidi arasında Kova burcunda 6 derecelik bir karşılaşma yaşanacak. Peki, Mars ile Lilith karşılaşması bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle hem Mars hem de Lilith asteroidi Kova burcunda olduğu için hayatımızda ciddi anlamda bir Kova enerjisinin açığa çıkacağını söylemek mümkün. Tüm burçlar önümüzdeki 4 – 5 günlük sürede Kova enerjisini yoğun şekilde yaşayacaklar.

Enerjiyi ve canlılığı temsil eden Mars ile asiliği ve özgürlüğü temsil eden Lilith asteroidinin karşılaşması aynı zamanda tüm burçlar için baş kaldırma, kendine dönme, özgürleşme arzusu anlamına geliyor. Ancak Mars’ın cesareti ile topluma aykırı davranışları teşvik eden Lilith asteroidinin özgürlük enerjisi birleştiğinde hepimizin aşırıya kaçması olası.

Bu dönemde çok daha enerjik, üretken ve çılgın olacağız. Bunu iş ya da eğitim hayatımızda kullanırsak oldukça büyük başarılar elde edebiliriz. Gezmek, seyahat etmek, farklı yerleri görmek ya da yeni hobilere başlamak için de içimizde büyük bir istek uyanabilir. Ancak tüm bunların sonunda uç noktaları yaşamamalıyız.

Önümüzdeki günlerde özellikle aşırıya kaçmamaya, fazla para harcamamaya, kötü alışkanlıklar edinmemeye, yıldırım aşkına tutulduğumuzu düşünüp ani kararlar almamaya dikkat etmemizde yarar var. Çünkü tüm bunlar bize sanki her zaman yaptığımız normal şeyler gibi gelebilir. Lilith asteroidi ile Mars bize aklımızdan geçeni yapmamızı fısıldayacak.

Bu hafta içinde 8 Ekim’de gerçekleşecek Terazi burcuna Yeni Ay zamanına kadar Mars ile Kara Ay olarak anılan Lilith asteroidinin etkisinde olacağız. Bunun yoğun bir etki olacağından emin olabilirsiniz. Eğer bu günlerde etrafınızdakileri kırıp dökmek ya da ani kararlar alıp sonrasında pişman olmak istemiyorsanız olabildiğince sakin kalmaya çalışın.

Mars ile Lilith asteroidinin Kova burcunda karşılaşması aslında bu yoğun enerjiyi kendi çıkarımıza kullanmamız için bize bir fırsat sunacak. Mantığın sesini dinlememizi sağlayacak olan Kova burcunu dinlersek ailemiz dahil tüm sevdiklerimizin bize sırtını döneceği yanlış kararlar almayız.

Bu süreçte daha fazla spor yapın, beslenmenize dikkat edin ve özellikle de uyku düzeninizi fazla bozmamaya çalışın. Dışarıda katılacağınız arkadaş toplantılarında ise yanlış ve sizi kötü yönlendirecek kişilerle bir araya gelmeyin. İçinizdeki bir türlü atamadığınız enerjiyi yeni yerler keşfetmek, dağcılık, koşu ya da buz pateni gibi farklı sporlara başlamak ya da bir türlü tamamlayamadığınız işleri bitirmek için kullanabilirsiniz.