Mars – Plüton Üçgeni  

Bilinç ve mantıklı davranışları simgeleyen Mars gezegeni ile içgüdüsel hareket etme ve kalbin sesini dinleyerek alınan kararları simgeleyen Plüton gezegeni arasında oluşacak üçgen açı oldukça nadir karşılaşmalardan biri olacak. Tam zıt iki gezegen arasında oluşan böyle bir karşılaşma tahmin edilenin aksine bir çatışma yaratmayacak ve hepimiz için oldukça olumlu olacak diyebiliriz.

Boğa burcundaki Mars ile Oğlak burcundaki Plüton arasında oluşan üçgen açı hayatımızı doğal akışına sokacak. Bir diğer deyişle kusursuz uyum ile bir araya gelen bu iki zıt gezegen hayatımıza da mükemmeliyet enerjisini sokacak. Bu dönemde oldukça verimli olacağız ve her türlü konuda ilerleme kaydedeceğiz diyebiliriz. Bu bakımdan bu haftayı iyi değerlendirmekte yarar var.

Mars ile Plüton üçgeninin hayatımızı etkisi altına aldığı bu dönemde ayrıca tam da olması gerektiği kadar hırslı olacak ve elde ettiğimiz başarılarla etrafımızdaki kişileri gururlandıracağız. Ancak bu hafta çok hızlı ya da sürpriz sonuçlar beklemeyin. Mars Plüton üçgeni belli bir sürecin sonunda elde edilecek kazanılmış başarıları temsil eder.

Mars Plüton üçgeni  Boğa ile Oğlak burçlarının etkisi altında olacağı için bu sürecin yavaş ilerleyeceğini unutmayın. Özellikle Oğlak burcunun etkisiyle sorumluluklarınız artabilir, hedeflerinize ulaşma süresi uzayabilir ve bu süreçte kuralların yeniden yazılması da gerekebilir.

Bu dönemde ayrıca elde ettiğiniz kazanımların hiçbir işe yaramadığı hissine kapılmanız da olası. Ancak motivasyonunuzu düşürmeyin – gerçekten sağlam adımlarla ilerlediğinize inanın ve sonuçların geç de olsa geleceğine dair umudunuzu kaybetmeyin.

Son olarak Mars ile Plüton üçgeninin hayatımızı etkisi altına alacağı bu dönemde dikkatinizi toplamanız ve odaklanmak için daha fazla çaba harcamanız gerektiğini hatırlatmakta yarar var. Sık sık süreç değerlendirmesi yapmalı ve emeklerinizin asla ve asla boşa çıkmayacağına yürekten inanmalısınız. Sonuçları almaya başlayana kadar kararlı, sabırlı ve azimli olmanız gerekli. Hedefleriniz için çalışmaya devam edin ve gezegensel enerjilerin sizin için hayatı yeniden rayına oturtmasına izin verin.