Venüs Balık Burcunda Gerilemeye Başlıyor

Koç burcunda geri hareket eden Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte hayatımızda oluşacak en büyük değişiklik duygu durumumuz olacak diyebiliriz. Venüs’ün Koç burcunda geri hareket ettiği dönemde tutkuyla bağlandığımız hedeflerimize bir adım yaklaşmış ve ne gerekiyorsa yapmıştık. Şimdi Venüs’ün Balık burcunda gerilediği dönemde ise gelecekle ilgili planlarımız ve hedeflerimizi sorgulamaya başlıyoruz. Koç nasıl elde etme dönemini simgeliyorsa Balık da bu noktada test edilme dönemini simgeliyor.

 

Venüs Balık burcunda gerilemeye başladığında ilk olarak dikkatimizi dağıtan şeylerin yok olacağını sonra da saf gerçeklerin tüm çıplaklığıyla ortaya çıkacağını söylemek mümkün. Tüm doğrular ortaya çıkarken tabii ki aynı zamanda yalanları da görmeye başlıyoruz. Bu durum her ne kadar sarsıcı olsa da kendinizi kontrol etmeli ve gerçekleri öğrenmeye odaklanmalısınız. Bu dönemde kendinize olan saygınızı yitirmemeye de özen göstermeniz gerekli.

 

Venüs’ün Balık burcunda gerilemeye başladığı bu dönemde ayrıca yapılan hatalardan geri döneceğiz. Venüs’ün Balık burcuna geçmesinin belki de en olumlu etkisi bu olacak. Hatalarımızı çok net bir şekilde görüp telafi etmeye başlayabileceğiz. Bu aynı zamanda eski ve kötü alışkanlıklarınızı bırakmanız için de çok büyük bir fırsat olacak. Venüs’ün Balık burcuna geçişi bu anlamda arınmayı da temsil ediyor olacak. Hayal kurmaya devam etmelisiniz ancak gerçek dışı durumlara inanmak sizi gerçeklikten kopartır, fiziksel gerçeklikten koparsanız kaçınılmaz olarak zihninizin karanlıklarına gömülürsünüz, unutmayın.

Bu dönemde ayrıca derinde kalmış potansiyelin de ortaya çıkacağını söylemek mümkün. Bu hafta daha önce hiç farkına varmadığınız bir yeteneğinizi keşfedebilir, farklı bir meslek edinebilir ya da geçim kaynağınızı değiştirebilirsiniz. Bu dönemde gizemler çözülüyor ve bu hiç olmadığı kadar size keyif verecek çünkü bir süredir boğuştuğunuz sorunlar da gizemlerle birlikte çözülecek.

 

Bu hafta ilişkisi olanlar için de oldukça keyifli geçecek çünkü Balık burcu en romantik burçlardan biridir. Balık burcunun romantik enerjisi size ve partnerinize iyi gelecek. İlişkisi olmayanlar için ise bu hafta ruh eşinizi bulma ihtimalleri olduğunu söylemekte yarar var. Kırgın olduğunu kişileri affedin ve size keyif veren işlerle ilgilenin. Bu dönemde geçmişin yaralarını sarıp rahat bir nefes alabilirsiniz.