Mars – Uranüs Üçgeni

2 Eylül Cumartesi’yi 3 Eylül Pazar’a bağlayan gece Aslan burcundaki Mars ile Koç burcunda geri hareket eden Uranüs arasında 28 derecelik bir üçgen açı oluşacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Mars – Uranüs üçgeni hayatımızda neleri değiştirecek?

Aslan burcundaki Mars ile Koç burcunda geri hareket eden Uranüs arasında oluşacak üçgen açı öncelikle hayatımızda özgüven, yaratıcılık ve motivasyon gibi kavramların öne çıkmasına neden olacak. Önümüzdeki günlerde özgüvenimiz artacak, kendimizi çok daha yaratıcı hissedeceğiz ve aynı zamanda bu yaratıcılığı kullanmak için gerekli motivasyonu da bulabileceğiz. Kısacası Mars – Uranüs üçgeni ile birlikte üretim yapmak için belki de 2017 yılının en verimli dönemine girmiş olacağız diyebiliriz.

Bu dönemde ters giden şeyleri akışına bırakabilirsiniz. Çünkü Mars – Uranüs üçgeninin gezegensel enerjisi ile birlikte sorunlar kendiliğinden hallolacak. Bu yüzden ters giden şeyleri ya da yolunda gitmeyen konuları yoluna sokmakla ilgilenmek yerine bu günleri üretim yapmak için kullanmalısınız. Sevdikleriniz için yemek yapabilir, hobilerinizle ilgilenebilir ya da yarım bıraktığınız her türlü işi tamamlayabilirsiniz. Ama dokunduğunuz her şeyin mucizevi bir şekilde güzelleştiğini fark edeceksiniz.

Mars – Üçgeninin gezegensel etkilerinden bir diğeri de cesaretinizin artması olacak. Bu sayede konuşmak istediğiniz konularla ilgili istediğiniz kişiyle rahatça konuşabileceksiniz. Kendinizi çok daha rahat ifade edecek ve içinizdeki güvensizlik duygusunu atarak daha çevik davranabileceksiniz. Ayrıca sorumluluklarınızı da aksatmayacağınız için günlük rutininizde bir rahatlama da oluşabilir.

Bu hafta özgürlük duygunuz, girişimcilik gücünüz ve konuşma kabiliyetiniz öne çıkacak. Önümüzdeki süreç yeni iş başvuruları, müdürlerden zam istemek, devlet dairelerindeki sorunlu işlerin halledilmesi ve ikna kabiliyeti gerektiren her türlü diğer iş için çok uygun olacak. Bazı anlarda kendinizi rahatsız hissettiğiniz durumlar oluşabilir ancak Mars – Uranüs üçgeninin etkisiyle her türlü sıkıntıyı kolaylıkla aşacağınızdan emin olabilirsiniz.

Mars ve Uranüs arasında oluşacak üçgen açıda Aslan ile Koç burçlarının enerjisi baskın olacağından bu dönemde daha konuşkan olmanız da mümkün. Ancak bu konuşkanlık tam olması gerektiği şekilde olacak bu da iletişim yönünüzün güçlü olacağı anlamına geliyor. Aile içi sorunlarda arabuluculuk yaparak sorunları çözmeniz, çöpçatanlık yapmanız da bu tür konularda başarılı olmanız olası.

Önümüzdeki günleri yaratıcılık, sosyal iletişim ve cesaret gerektiren her türlü işinizi halletmek için kullanabilirsiniz. Yanlış yola saptığınızda Mars – Uranüs üçgeni yeniden doğru yola girmenizi sağlayacağından kendinizi fazla baskı altında da hissetmeyeceksiniz. Bu zaman dilimini en iyi şekilde değerlendirmeli ve verimli olmaya çalışmalısınız. Bu sürecin sonunda yaptığınız fedakarlıkların ve çalışmalarınızın karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Başarı dolu günler sizi bekliyor.