Vesta – Ceres Altıgeni

Bu hafta sonunda Başak burcundaki Vesta ile Yengeç burcundaki Ceres asteroitleri arasında 21 derecelik bir altıgen açı oluşacak. Peki, Vesta ile Ceres arasında oluşan altıgen açı hayatımızı nasıl etkileyecek?

Öncelikle Vesta ile Ceres asteroitleri arasında oluşacak altıgen açının aile, aile üyeleri, anne baba ve aile üyelerine duyulan sevgi gibi kavramları simgelediğini ifade etmekte yarar var. Vesta – Ceres altıgeninin 6 Eylül’de gerçekleşecek Balık burcunda Dolunay’a kadar hayatımızı etkisi altına alacağı dönemde manevi değerlerin ve ailenin hayatımızda ne kadar önemli bir yeri olduğunu bir kere daha hatırlayacağız.

Vesta ile Ceres arasında oluşacak altıgen açı sırasında Vesta Başak ve Ceres de Yengeç burcunda olacak demiştik. Bu gezegensel olayda Başak ile Yengeç burçlarının enerjilerinin öne çıkması ile birlikte organizasyon, toplantı, buluşma gibi konularda çok daha becerikli olacağız. Ayrıca özellikle de Yengeç burcunun etkisi ile bu dönemde kendimizi biraz daha duygusal hissedebiliriz. Nostaljik duyguların da hakim olması olası.

Bu süreçte kalbiniz aklınızın önüne geçecek. Kararlarınız duygularınızla almaya başlayacak ve iç güdülerinizle hareket edeceksiniz. Yaşayacağınız bazı mutlu deneyimlerde sevinç göz yaşlarınızın akmasına ve etrafınızdaki kişilere karşı büyük bir korumacılık hissetmeye hazır olun. Kıskançlık ve sevgi duygusunu aynı anda hissedeceğiniz farklı bir zaman dilimine girmiş bulunmaktasınız.

 

Vesta – Ceres altıgeninin etkilerinden bir diğeri de aşk, sevgi ve sadakat duygularının ön plana çıkması olacak. Evli olan burçların bu dönemde kendilerini çok daha mutlu ve neşeli hissedeceklerini söyleyebiliriz. Partneri olan burçlar ilişkileri üzerine daha sık düşünecek ve aşklarını sonuna kadar yaşayacaklar. Ayrıca partneri olmayan burçların da bu günlerde belki de ruh eşleri olacak yeni biriyle tanışması mümkün.

Bu dönemde aile bağlarınız güçlenecek, kendinizi en çok güvende hissettiğiniz yerin ailenizin yanı olduğunu yeniden anlayacaksınız ve aile kurma isteğiniz uzun süredir hiç olmadığı kadar artacak. Çocuklarla olan ilişkileriniz de artabilir. Ailevi sorumluluklarınızı yerine getirmenin verdiği rahatlığı hissedeceksiniz ve geçmişle ilgili anılarınızı düşüneceksiniz.

Vesta – Ceres altıgeninin etkili olduğu önümüzdeki beş gün içerisinde alıngan olmamaya özen göstermelisiniz. Alınganlık ya da kıskançlık gibi duyguları yoğunlaştırmasının dışında hiçbir olumsuz etkisi olmayan bu gezegensel olay size sevginin gücünü, güvende hissetmenin dayanılmaz hafifliğini ve enerjinizi olumlu şeylere aktarmanın rahatlığını yaşatacak. Rahatlayın ve bu mutlu günlerin tadını çıkartın.