Mars Yengeç Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Mars Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Peki, Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi bize neler getirecek?

Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte öncelikle duygularımız ön plana geçecek diyebiliriz. Ailemizle, ailevi sorunlarla ve aile toplantıları ile daha çok ilgilenmeye başlayacağız. Hatta belki de uzun süredir ailesiyle ilgilenemeyenler bir dönemde ailelerini ön plana çıkartacaklar diyebiliriz.

Bu dönemde daha sakin ve iyi hissedeceğiz. Ancak bastırdığımız korkuların sık sık aklımıza geleceğini de ifade etmek mümkün. Bu bastırılan korkuların ortaya çıkmasını istemeyeceğimiz için ise tamamen bu konuda inkar halinde olacağız. Ayrıca bunun bizi etkilememesi için ne gerekiyorsa yapmak için çaba harcayacağız.

Hayaller, yaratıcı enerji ve çılgınlıklar Mars’ın yüksek enerjisi ile birlikte hayatımıza girecek. Bu geçiş kariyerinizde müthiş atılımlar yapmanıza yardımcı olabilir. Çünkü bu hafta hem çok yaratıcı olacaksınız hem de bir o kadar enerjik. Bu sayede patronunuza kendinizi gösterebilir ve terfi bile alabilirsiniz. Bu hafta sınırlarınızı aşacak ve zincirlerinizi kıracaksınız da diyebiliriz. Bunu iyi değerlendirmelisiniz.

Mars’ın Yengeç burcuna geçişi ile olumlu enerjiler yanınızda olacak ancak Yengeç burcunun işleri biraz zorlaştırabileceğini söylemek mümkün. Çünkü Yengeç burcunun dalgalı duyguları da hayatınıza girmiş olacak. Bu anlamda duygularınızı kontrol etmeye odaklanmalı ve korkularımız gibi bizi aşağı çeken duyguların sizi ele geçirmesine izin vermemelisiniz.

Bu geçişin verdiği enerjiyle fazla spor yapmanız ya da mesaiye kalıp hiç olmadığı kadar fazla çalışmanız mümkün. Bunu yaparken kendinizi yıpratıp sağlığınızı bozmamaya özen göstermelisiniz. Bu haftayı Mars’a geçen Yengeç burcunun etkileyeceğini unutmayın ve kendinizi harap edecek kadar çalışmayın. Ayrıca bir hata yaparsanız bunun dünyanın sonu olduğunu da unutmayın. Kendinizi Yengeç burcunun yumuşak kollarına bırakırsanız iç güdüleriniz sizi yönlendirecektir.

Genel anlamda Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte güvenlik ve bakım konuları sizin için daha önemli hale gelecek. Bu hafta kendinizi güvende hissetmek ve sizinle birilerinin ilgilenmesini isteyeceksiniz. Bu dönem taşınmak, çocuk sahibi olmayı düşünmek, evlilik gibi konuları konuşmak için de çok uygun olacak. Artık tüm burçlar kendilerini huzurlu hissetmek isteyecek, huzur arayışına girecekler de diyebiliriz.

Son olarak da Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte hepimizin birer savaşçıya dönüşeceğini belirtmekte fayda var. Etrafımızdaki tehditlere her zaman hazırlıklı olacağız. Yeniliklere ve nostaljiye kapımız aynı anda açık olacak. Bu hafta sağlam adımlarla ilerleyeceğiniz bir zaman dilimine girdiğinizi aklınızdan çıkartmayın ve rahat, yaratıcı, üretken bir süreç geçirmeye çalışın.