Venüs ile Mars Karşılaşması

Bu hafta içinde Koç burcundaki Venüs ile İkizler burcundaki Mars arasında 28 derecelik bir karşılaşma yaşanacak. Peki, Venüs ile Mars karşılaşması burçlara neler getirecek?

Venüs ile Mars karşılaşması öncelikle sorun çözülmesi, herkesin çok daha uyumlu olması ve kendisini çok daha iyi hissetmesi anlamına geliyor diyebiliriz. Uzun süredir bizi bunaltan konular ortadan kalkacak ve belki de haftalardır hissetmediğimiz kadar iyi hissedeceğiz.

Bu olumlu enerji ile birlikte artık hem duygusal hem de parasal konularda büyük fırsatlar karşımıza çıkacak. Venüs ile Mars enerjisi birleştiğinde bizi yapmak istediklerimiz, hedeflerimiz ve hayallerimiz konusunda da tamamen destekleyecek diyebiliriz.

Bu dönemde sorunlarla nasıl baş edeceğinizi merak ediyorsanız. Anahtar kelime farkındalık olacak. Bilinçsizce ve arkasını düşünmeden yapılan hareketler sonrasına pişmanlık getirir. Yıkıcı olmak yerine yapıcı olmayı tercih eder ve konuşmadan önce birkaç kez düşünürseniz bu günleri kolayca atlatabilir, hiç olmadığı kadar eğlenebilirsiniz. Sadece kendinize ve etrafınızdakilere karşı dürüst olun yeter. Değişmeye, zincirlerinizi kırmaya ve ilerlemeye hazır olun.

Bu dönemde hayatınızda pek çok yenilik, gelişme ya da ilerleme olması mümkün. Ancak tüm bu hareketliliğin sebebinin hatalar, sorunlar ya da eksikler olduğunu unutmamalısınız. Bu yüzden Koç ve İkizler burçlarının baskın olacağı Mars ile Venüs karşılaşmasının bizi iki aşamalı bir sürece yönlendireceğini ifade edebiliriz.

Bu süreç önce önemli ve etkileyici deneyimler yaşamak sonrasında ise sorunun kalıcı olarak ortadan kaldırılması için verilen mücadelede değişen hayatları simgeliyor olacak. Bu uyumlu ve aynı zamanda da gizli bir şekilde hepimizi değiştirecek döneme hazır olmalıyız. Kesinlikle değişime direnmenin ve buna karşı çıkmanın hiçbir anlamı yok, unutmayın.

Bu dönemde ilerleme kaydettiğiniz konular ileriki zamanlarda da hayatınızın odak noktası haline gelecek ancak tam tersi başarılı olamadığımız alanlarda artık daha fazla çaba harcamayacağız. İçimizdeki gelişme duygusunu bastırmak mümkün değil bu da kendimizi çok yorsak bile daha fazla çalışıp üretime devam edeceğimiz anlamına geliyor.

Mars ile Venüs karşılaşması boyunca ayakları yere basan, sağlam kararlar almanızda ve riske girmemenizde yarar var. Aşk, aile, evlilik, yeni girişimler, iş değiştirmek gibi konuları ise fazla düşünmemelisiniz. Biraz daha rahatlamaya odaklanmanız gerekiyor. Mars ile Venüs karşılaşması tüm sorunları çözecek ve size istediklerinizi verecek.