Merkür Balık Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Merkür Balık burcuna geçiş yapacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Merkür’ün Balık burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ile yaklaşan Balık dönemine bir adım daha atıyor ve hayatımızdaki Balık enerjisi yeniden ciddi şekilde artıyor diyebiliriz. Artan Balık enerjisi bu süreç içinde bize hayatın alanında verim sağlayacak, bunu unutmamalısınız.

Merkür’ün Zodyak’ın son burcu olan Balık burcuna geçmesi ile birlikte bir döngünün daha sonuna geliyoruz. Bu da döngü sonunda elde edeceğimiz sonuçlara, her türlü sona ve alacağımız karşılıklara işaret ediyor.

Koç dönemi ile başlayan döngü Balık döngüsü ile bitmek üzere. Bu da artık aklımızdaki her türlü soru işaretinin netleşeceği, son kararlarımızı alacağımız ve rahatlayacağımız anlamına geliyor. Adım adım yaklaşan Balık dönemi bizi ektiklerimizi biçeceğimiz günlere doğru ilerletiyor.

Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ile artık sözlerle, eylemlerle ve atılacak adımlarla işimiz bitiyor. Bundan sonraki süreçte daha fazla düşünecek, içimize kapanacak ve son kararları almak için kişisel bir yolculuk yapacağız. Spritüal konulara olan ilginiz artabilir, içgüdülerinizin de güçlenmesi ile altıncı hissiniz sizi yönlendirebilir.

Bu dönem aynı zamanda müzik, yazı yazma, meditasyon veya derin sohbetler için de çok uygun olacak. Her türlü yaratıcı etkinlik konusunda yeteneklerimizin artacağı üretime yakın olacağımız bu günleri çok iyi değerlendirmemiz gerekli çünkü artık dinlenip bugüne kadar emek verdiklerimizin karşılığını alma zamanı geldi.

Önümüzdeki günlerde tüm burçların daha sessiz sakin, içine kapalı olacağından emin olabilirsiniz. Bunu negatif bir şeymiş gibi algılamak yerine aniden fazla konuşan kişilere odaklanmanızda yarar var. İçe dönmek yerine birden daha çok konuşmaya başlayanlar sizden bir şeyler gizliyor olabilir.

Merkür’ün Balık burcuna geçişi hepimiz için bir dinlenme ve başarıya erişme sürecini de başlatacak ancak gerçeklerden kaçınma, negatif olasılıklarla ilgili fikirleri baskılama veya hayal aleminde yaşama gibi konularda çok dikkatli olmalıyız çünkü Balık enerjisi bizi toz pembe var olmayan bir evrene götürmek isteyebilir. Gerçeklerden tamamen kopmamak çok önemli.

Bu hafta detaylar çok daha önemsiz hale gelecek. Büyük resmin öne çıkacağını söylemek mümkün. Görüşünüz net ve açık olacağından gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz. Yaşadığınız deneyimlerle ilgili çok farklı görüşleriniz ortaya çıkabilir ve hiç görmediğiniz ince noktaları fark edebilirsiniz.

Eğer bu süreçte verimli bir şekilde emek verdiklerinizin karşılığını almak istiyorsanız hayal gücünüzü yaratıcılık için kullanın. Gerçeklerden kopmayın ve negatif durumlar ortaya çıktığında “Bir kapı kapanır, başka bir kapı açılır” sözleri kulağınızda olsun. Ayrıca olumlu düşünmeyi de ihmal etmeyin.