Merkür Balık Burcuna Geçiyor

Bu hafta Kova burcundaki Merkür Balık burcuna geçiyor ve hepimizi belirsizlik evrenine sürüklüyor!

Kova burcundaki Merkür’ün Balık burcuna geçişi ile birlikte öncelikle mantığımızın devreden çıkacağını söylemek mümkün. Mantığımız devreden çıktığında ise belirsizliklerin oluşmasına neden olan duygularımız devreye girecek.

Merkür Balık burcuna geçtiğinde baskın karakterli Balık onu alt edecek ve Merkür’ün etkilerinin yok olmasını sağlayacak. Bu da Balık burcu özelliklerinin bir süreliğine tüm burçların özelliği olacağı anlamına geliyor. Hepimiz bu dönemde detayları unutacak, gerçekleri göz ardı edecek ve hayallerimizde yaşamaya başlayacağız, diyebiliriz. Gerçekler bizim için yüzeysel konularda kaybolacak ve dikkatimiz dağılacak.

Merkür’ün Balık burcuna geçişi ile birlikte siyahlar ve beyazlar yok olacak. Hayatımız gri belirsiz bir evrene taşınacak. Bu dönemi mantıklı kararlar almakta ısrar etmek yerine farklı seçenekleri düşünmek için kullanmanızda yarar var. İçinizdeki sesi dinleyin ve iç güdülerinize güvenin.

Bu hafta Merkür’ün Balık burcuna geçmesinin ardından sırların açığa çıkacağını da söylemek mümkün. Gerçeklerin belirsiz hale gelmesi ve hayaller alemine geçişimizin ardından bu dönemde hiç kimse sırlarını saklayamayacak. Arkadaşlarınızın ya da ailenizin size anlatacağı büyük sırları duyduğunuzda şaşırmaya hazır olun. Size hiç beklemediğiniz şeyler anlatacaklar. Bu da aile ve arkadaşlık bağlarının güçleneceği anlamına geliyor. Bu hafta problemlerinizi düşünmeyi bırakıp biraz rahatlamaya çalışmalısınız. Ailenizde ve arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirin.

Son olarak Merkür’ün Balık burcuna girerek hayatımız etkisi altına almasıyla birlikte sık sık zihninizin geçmişe gideceğini söylemek de yanlış olmaz. Bu dönemde geçmiş aklınıza takılabilir ve kendinizi geçmişe yolculuk yaparken bulabilirsiniz. Balık burcu size geçmişte yaptığınız fedakarlıkları ve geçmişte sevdiğiniz kişileri hatırlatacak. Bundan kaçış yok. Ancak kendinizi fazla yıpratmamaya gayret etmelisiniz.

Bu haftayı iyi değerlendirirseniz problemlerinizi çözebilir, endişeleriniz ve korkularınızdan arınabilirsiniz. Gerçekleri aramak için kendinizi zorlamayın, detayları düşünmeyi bırakın. Balık burcunun size sunduğu hayaller alemini kabullenin. Çünkü bu dönemde Merkür gibi pek çok gezegen Balık burcunun etkisinde olacak ve hayatımızda sıklıkla Balık burcunun etkisini görmeye devam edeceğiz. Balık burcunun getirdiği enerjiyi içinize çekin, rahatlayın ve kendinizi duygularınızın akışına bırakın.