Merkür Balık Burcunda Geriliyor Kaosa Dikkat!

Bu hafta içinde Merkür Balık burcunda 29 derecelik açıyla gerilemeye başlıyor. Peki, Balık burcunda Merkür Gerilemesi bizi nasıl etkileyecek?

Balık burcunda Merkür Gerilemesi tüm burçları kaotik bir duruma sokacak diyebiliriz. Öfke, agresiflik, sinir, stres gibi durumların hızla ortaya çıkacağı bir sürece girmiş bulunuyoruz. Bir yandan hayallerimiz ve hedeflerimiz için hızla çalışırken diğer yandan da hayatımızda eksik kalan şeyler için canımız sıkılacak.

Bu dönemde aynı zamanda 6 Mart’ta Balık burcunda Yeni Ay ve Uranüs’ün Boğa burcuna geçişi gibi yoğun gezegensel olaylarla birleşecek olan Merkür Gerilemesi hepimizin hayatındaki gündemi değiştirecek. Burçların bu yoğun gezegensel olaydan nasıl etkileneceklerine ve ne yapmalarına gerektiğine bakacak olursak şunları söyleyebiliriz.

 

Koçlar: Merkür Gerilemesi döneminde iletişim konusunda çok dikkatli olması gerekiyor. Dengeli davranması ve sorunlarla başa çıkmak için güçlü olması gerekli çünkü bu kaotik süreç onlar için yakında son buluyor.

 

Boğalar: Bu dönemde geçmişe tamamen takılıp kalmaması gerekli. Sürekli geçmişlerini düşünecek Boğalar yoğun duygularla yanlış adımlar atabilirler.

 

İkizler: Bu süreçte hedefleri için attıkları adımları biraz yavaşlatması ve sağlıklarına, ailelerine, kendilerine odaklanması gerekiyor. Ayrıca kararlı olmalı ve sevdiklerinden destek almalılar.

 

Yengeçler: Merkür gerilemesinde en çok etkilenen burçlardan biri olacak. Sinirlendikleri anda tüm köprüleri atmak ve tek başlarına kalmak isteyecekler. Ama aşırıya kaçmamaları gerekli.

 

Aslanlar:  Bu dönemde kararlarının değişmesine alışmalılar çünkü asla değişmez diye düşündükleri konularda bambaşka kararlar alacaklar. Değişimi kabul etmeleri gerekiyor.

 

Başaklar: Merkür gerilemesini daha kolay atlatmak için kendilerine odaklanmalılar. Aşk ve sevgi konusunda oldukça şanslı olacaklar ve hayatlarını değiştirecek güzel şeyler yaşayacaklar.

 

Teraziler: Bu kaotik süreçte diğer burçların aksine kendilerini toparlamak için gereken gücü bulacaklar. Bu açıdan diğerlerinden şanslılar. Hayatlarına çekidüzen verecekler diyebiliriz.

 

Akrepler: Merkür Gerilemesi sürecinde hayatlarındaki eski insanları, alışkanlıkları ve geçmiş deneyimlerini hatırlayacaklar. Ancak sorunları aşmak için kendilerini sevmeli ve olumlu olmalılar.

 

Yaylar: Uzun süredir zaten hayatlarını sorgulayan Yaylar bu dönemle birlikte çok daha radikal değişiklikler yapmak için adımlar atacaklar. Değişim güzeldir ama aceleci olmamak önemlidir.

 

Oğlaklar: İnternet, telefon, teknoloji gibi konularda küçük aksilikler yaşayabilirler. Kariyer ya da eğitim hayatında da aynı şekilde yaşanacak sorunlar hayatlarını değiştirecek. Sabırlı olmalılar.

 

Kovalar: Merkür Gerilemesi döneminde maddi konularda sorun yaşayabilirler. Lüks harcamalar yapmaya çok daha meyilli olacaklar ama bunun sonu iyi değil, unutmayın.

 

Balıklar: Merkür Gerilemesini en yoğun olarak yaşayan burç çünkü bu süreç onların burcunda gerçekleşiyor. Her konuda daha sabırlı olmalı ve olumlu düşünmeliler. Sevdiklerini kırmaları an meselesi. Ancak kısa süre sonra derin bir nefes alacaklar, bunu unutmamalılar.

 

Merkür Gerilemesi genel olarak tüm burçları etkiliyor ama 6 Mart ve 10 Mart sonrası kademeli olarak tüm bu olumsuz enerjilerden kurtulacak ve rahatlayacağız. Bu zamana kadar biraz daha olumlu ve sabırlı olursanız kaosu rahatça atlatabilirsiniz.