Uranüs Boğa Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Uranüs yeniden Boğa burcuna geçiş yapıyor. Peki, Uranüs’ün Boğa burcuna geçmesi bize neler getirecek?

Uranüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile kısaca özgürlük ve asiliğin burcu Boğa’nın hayatımıza güven arzusu getireceğini ifade etmek mümkün. Önümüzdeki günlerde hepimiz finansal konulardan güven arayışında olacağız. Ayrıca alışkanlıklarımızın kökten değişmesi de olası. Uranüs ve Boğa enerjileri 6 Mart’ta gerçekleşecek Yeni Ay’a kadar hayatımızın yönünü radikal bir şekilde değiştirecek.

Bu dönemde becerilerimiz ve yeteneklerimiz ön plana çıkacak, her konuda program yapmak isteyecek ve kontrolün elimizde olması için uğraşacağız da diyebiliriz. Planlı yaşamaya başlamamızla birlikte algılarımız en düşük seviyeye inecek. İçgüdülerimiz, algılarımız ve duygularımız tamamen arka planda kalacak.

Stratejilerimiz ve planlarımızın büyük başarı getireceği, büyük başarılar elde edeceğimiz bu dönemde hayallerimizi geri planda bırakıp sadece materyalist düşünmediğimizden emin olmamızda yarar var. Aksi takdirde duygularımız yeniden ön plana çıktığında aldığımız kararlardan pişman olmamız mümkün.

Burçlara baktığımızda ise Koçların önümüzdeki üç gün boyunca finansal konular, bütçe planlaması ve ekonomik durumu düşüneceklerini ifade etmek mümkün. Boğalar bu üç günden en çok etkilenen burç olduğu için dönüm noktası niteliğinde deneyimler yaşayacaklar. İkizler kafa karışıklıkları ve duygusal bocalamalar arasında tutunacak bir dala ihtiyaç duyacaklar.

Yengeçler ise kendilerini çalışma, üretim, eğitim ve kariyer planlamasına verecekler diyebiliriz. Aslanlar ailevi konularla uğraşmaktan bunalıp biraz rahatlama ihtiyaç duyabilirler. Başaklar özellikle sağlık ve spor konularında adımlar atmak için yeni bir diyet ya da spor programına başlayabilirler. Teraziler dışarıdan gelen dayatmalara ve toplum baskılarına baş kaldırabilirler. Akrepler ise Yeni Ay dönemi ile de birleşerek devam edecek bir değişim sürecine girmiş bulunuyorlar, buna hazır olmalılar.

Yaylar hayatlarının gidişatı hakkında düşünebilir ve eski arkadaşlarıyla görüşüp geçmişten bahsedebilir, dertleşebilirler. Oğlaklar hiç olmadığı kadar güçlü hissedecekler. Hayati kararlar alıp bunları uygulamaya geçirebilirler. Kovalar farklı konularda sırların açığa çıkması ile önemli adımlar atmak zorunda kalabilirler, duygularını ve akıllarını aynı anda kullanmaları gerekecek. Balıklar ise aşk, para, kariyer, eğitim, gelecek gibi hayatın tüm konularında güven ihtiyacı hissedecek, bu güveni bulmak için uğraşacak ve hayatlarını sorgulayacaklar.

Uranüs’ün Boğa burcuna geçerek 6 Mart Yeni Ay’ına kadar bizi önemli ölçüde etkisi altına alacağı bu süreçte genel olarak güven arayışı ön plana çıkıyor. Her burç belki de uzunca süredir halı altına attığı sorunları düşünmeye ve problemleri çözmeye çalışacak. Bu günlerde atacağınız adımların sağlam olacağını söylemek mümkün çünkü isteseniz de istemeseniz de sadece güvene dayalı hareket edeceksiniz…