Merkür Başak Burcuna Geçiyor – 25 Temmuz Haftası Bizi Neler Bekliyor – 1. Bölüm

Merkür’ün aslan burcundan başak burcuna geçişi ile ilişkilerimiz düzene giriyor. Yüksek agresyondan uzaklaşıp dinlediğimiz, dinlendiğimiz, araştırıp, geliştirmeye odaklandığımız bir döneme geçiş yapıyoruz. Kırıp döktüklerimizi toparlama fırsatını bulabileceğimiz bir hafta olacak. Peki ya bu hafta hangi burç neler yaşayacak ve yaşadıklarını nasıl karşılayacak bir göz atalım. Yazı dizimizin ilk bölümünde geçtiğimiz haftalarda uyguladığımız gibi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan ve Başak burçlarını ele alacağız. İkinci bölümde ise Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarına değineceğiz. Ve başlıyoruz…

Koç: Merkür’ün başak burcuna geçişi ile beraber koçların iletişimi her zamankinden çok daha kuvvetli bir hal alıyor. Kendinizi ifade etmekte zorlanmadığınız, keyifli vakit geçirdiğiniz günlere giriyoruz. İş hayatında yeni gelişmeler olabilir, işleri büyütebilir ya da yükselen bir ivmeye girebilirsiniz.

Boğa: Merkür başak burcundayken eğitim hayatına eğilebilir, hayattan keyif almaya yönelik aktivitelere katılabilirsiniz. İlişkilerinizde eleştirel bir tutum içerisine girebilirsiniz, şayet dilinizi yumuşatabilirseniz kırgınlıklar sona erebilir. Aşka kucak açmak ve toparlanmak istediğiniz bir sürece giriyorsunuz Mutluluk çok yakınınızda olabilir, kaçırmayın deriz.

İkizler: Merkür başakta iken ikizler burçları ailelerine yöneliyor. Aile bireyleri ile uzun süreli vakit geçirme, ev hayatına dair karar verebilir ve yaşam alanına ilişkin değişiklikler söz konusu olabilir. İletişim konusundaki kabiliyetleriniz ve çözümcü yaklaşımlarınızı evinize yansıtıyorsunuz. Bu hafta evde her şey yoluna giriyor.

Yengeç: Yengeçler geçtiğimiz 3 haftayı kayıplar ve yüzleşmeler ile geçirdi. Ayrılıklar, tartışmalar, yol ayrımları hepsini analiz etmek durumunda kaldınız. Bu hafta ise kendinize döndüğünüz kitap okuduğunuz, sinemaya gittiğiniz, kendinizi şımartmaya yönelik adımlar attığınız bir döneme giriyorsunuz.

Aslan: Merkür başak kavuşumu maddi açıdan en çok aslanlara yarıyor. Bu hafta yeni iş sözleşmeleri, girişimler, uzun zamandır bekleyen atılımlar vuku buluyor. Karlı anlaşmalar yapmak için oldukça iyi bir haftaya giriyorsunuz. İnce eleyip sık dokuyacağınız, analizler, detaylı düşünce alt yapıları ile gerek maddi gerekse sosyal hayatınıza yön vereceğiniz bir hafta ile karşı karşıyayız.

Başak: Merkür burcunuzda olacak bu hafta… Siz de daha konuşkan ve daha güler yüzlü bir hafta g
eçireceksiniz. İletişim konusundaki kazalar son buluyor. Eğitim konusunda aklınızdaki eksikleri tamamlamak için harekete geçebilir ya da planlama yapabilirsiniz. Birden fazla düşünceye aynı anda odaklanabilir ve eyleme geçebilirsiniz. Verimli bir hafta size bekliyor.

25 Temmuz haftasında herkesin kendini bulması ve mutlu olmasını dileriz.