Merkür Başak Burcuna Geçiyor – 25 Temmuz Haftası Bizi Neler Bekliyor – 2. Bölüm

25 Temmuz haftası, Temmuz ayının bütün kırgınlıklarını geride bırakmamız için geliyor. Üzüldük, kırıldık, yorulduk, yorduk, yolları ayırdık, ara verdik, kaçtık, vazgeçtik, yüzleştik ve zorlu bir süreçten geçtik. Şimdi ise dinlenmeye alıyoruz kendimizi kalplere huzura kavuşuyor, bedenler normal düzenine giriyor ve iletişim aktiviteleri artıyor. Sonunda nefes almaya başladım diyebilir, kendinizi hafiflemiş hissedebilirsiniz bu hafta. Bakalım bu hafta sizin burcunuzu neler bekliyor?

Terazi: Bu haftanın iletişime kapalı ya da iletişim konusunda çabalaması gereken tek burcu teraziler oluyor. Merkür başakta iken gizlenmiş olayları açığa çıkarabilir, beklemediğiniz durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Terazilerin içe döndüğü sebep sonuç ilişkisi kurduğu ve geleceğe yönelik planlar yaptığı bir hafta bizi bekliyor.

Akrep: Merkür başakta iken akreplerin şansı açılıyor. Maddi anlamda kazanç sağlayabileceğiniz, mevcut kazancınızı büyütebileceğiniz bir hafta sizi bekliyor. Sosyal çevreniz ile olan iletişiminiz artıyor. Daha fazla aktiviteye katılabilir, sosyalleşebilir ve yeni insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz.

Yay: Merkür’ün başak burcuna geçişi ile beraber yayların kariyer evi harekete geçiyor. Yarım bırakılan projeler, bir türlü alınamayan terfi haberleri, uzun zamandır beklenen yetkiler, iş gezileri, toplantılar, eğitim ve gelişim süreçleri ön plana çıkıyor. İş arama sürecinde olan yaylar bu haftayı değerlendirebilir.


Oğlak
: Merkür başakta ve oğlaklar eğitim hayatına odaklanıyor. Yabancı dil eğitimleri, mesleki eğitimler, yüksek lisans çalışmaları gibi eğitsel konular gündemi kaplıyor. Kişisel gelişimin de ön plana çıktığı bu dönemde gelecekte doğacak kariyer fırsatları için yatırım yapılmaya başlanıyor. Keyifli ve eğitsel bir hafta sizi bekliyor.

Kova: Merkür’ün başak burcunda olacağı bu hafta maddiyat ve sağlıkla ilgili konular gündeme geliyor. Geçmişten günümüze taşınan borçların incelemeye alınacağı bir dönem içerisine giriyorsunuz. Ufak sağlık sorunları ile ilgilenmeniz gerekebilir ancak ciddiye alınacak kadar önemli durumlar olmayabilir. Çok düşündüğünüz ve çok araştırdığınız bir döneme giriyorsunuz.

Balık: Merkür’ün başak burcunda olacağı bu hafta içerisinde maddi konular tüm burçlar için olduğu gibi sizin için de ön planda olacak. Duygusal ilişkinizi daha fazla değerlendireceğiniz ve mantık çerçevesinde sorgulayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Tamam ya da devam konusunda karar vereceğiniz bir evre söz konusu olabilir.

25 Temmuz haftasının hepimiz için keyifli ve sağlıklı geçmesini dileriz.