Merkür Güney Düğüm Karşılaşması Uyanış Çağrısı

9 Şubat gecesi Kova burcundaki Merkür ile yine Kova burcundaki Güney Düğüm arasında bir karşılaşma yaşanacak. Peki, Merkür – Güney Düğüm karşılaşması bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Kova burcunda gerçekleşecek olan Merkür – Güney Düğüm karşılaşmasının aslında tüm burçlar için bir tür geçmişten gelen mesaj olarak yorumlanması mümkün. Tüm burçların geçmişe dair anılarını, yaptıkları hataları ve belki de geçmiş hayatlarının verdiği ama daha önce fark edemedikleri bir mesajı göreceklerini söylemek mümkün.

Bu süreç tüm burçlar için bir uyanış çağrısını simgeliyor. Yaptığımız hatalardan arınmak ve onları yeniden tekrarlamamak için çalan çanlar bizi beklenmedik bir şekilde nostaljik hissettirecek. Belki de tamamen unuttuğunuzu düşündüğünüz olaylar aklınızda yeniden canlanacak.

Kova burcunda gerçekleşecek olan Merkür – Güney Düğüm karşılaşması tüm burçlar için büyük önem taşıyor. İç güdülerimizin giderek güçleneceği kalbimizden gelen sesin doğruları söyleyeceği bu dönem zihnimiz de hiç olmadığı kadar net olacak. Belirsizlikler kaybolacak.

Merkür – Güney Düğüm karşılaşmasının 15 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’a kadar etkili olacağını söylemek mümkün. Bu süre içerisinde hayatımızın en önemli gündem maddeleri arasında gurur, yaratıcılık, övgü ve neşe olacak. Bu konularla ilgili daha fazlasını elde etme isteğiniz zirve noktasına ulaşabilir. Ayrıca bu isteğinizde başarılı da olacaksınız bu yüzden bu konular üzerine gidebilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde geçmişten size bir mesaj iletilecek, bunu kesinlikle unutmayın. Bu mesajı ya bir sohbet sırasında geçmişi hatırlayarak ya da hiç beklenmedik bir anda günlük bir alışkanlığınız sırasında alabilirsiniz. Ancak ne olursa olsun alacağınız bu mesajın çok önemli olduğunu ve geleceğiniz için büyük bir önem taşıdığını unutmayın.

Merkür – Güney Düğüm karşılaşması Kova enerjisinin yoğun olarak yaşanacağı bir süreç olacağından bu süre içinde yaşayacağınız her türlü deneyimin sizi bir sonuca ulaştıracağını ve ani kararlar almanıza neden olabileceğini de unutmamak gerekir. Bu yüzden alacağınız ani kararlar konusunda belki de biraz daha farkında olup iki kere düşünmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Bu dönemde gözünüzü dört açmalısınız. İçgüdülerinize inanmalı ve umursamaz olmamalısınız. Bu sayede geçmişte yaşadıklarınızla ilgili bugünlerde yaşayacağınız tekrar eden bir olayda size iletilecek olan mesajı alabilirsiniz. Dönüm noktalarının her zaman için farkındalıkla birlikte geldiğini hatırlayın ve bu süreçte biraz daha sakin, gözlemci ve anlayışlı olmaya özen gösterin. Kısa süre sonra pek çok farklı konuya bakış açınız değişebilir. Bu değişime hazır olun!