Son Dördün Karesi

7 Şubat Gecesi Akrep burcundaki Ay ile Kova burcundaki Güneş arasında 18 derecelik bir kare açı meydana gelecek. Peki, Ay – Güneş karesi bizi nasıl etkileyecek?

Bu hafta içinde gerçekleşecek olan Ay ve Güneş karesi her burç için çok önemli. “Son Dördün Karesi” olarak da adlandırılan bu gezegensel olay aslında Ay Tutulmasının tüm olumsuz etkilerinden sıyrıldığımız, derin bir nefes alıp kendimizi toparladığımız bir sürece girdiğimize işaret ediyor.

Son Dördün Karesi olarak adlandırılan bu gezegensel karşılaşmada Akrep burcundaki Ay ve Kova burcundaki Güneş arasında bir kare açı oluşuyor ve derinliklerimizdeki tüm sırları ortaya çıkartıyor. Güneş ve Ay enerjisi birleşerek her şeyi aydınlatmaya geliyor da diyebiliriz.

Bu dönemde hiç beklemediğimiz şeylerin ortaya çıkması mümkün. Artık her şeyin açığa çıkacağı, Ay Tutulmasının gölgesinde kalan ve saklanmayı başaran tüm olumsuz enerjilerin tüm çıplaklığı ile karşımıza çıkmasına hazır olmalıyız. Gerçekleri acı da olsalar kabullenici bir şekilde karşılamamız çok önemli.

Bu süreç hepimiz için çok etkili olacak. Korkularımızla yüzleşecek, hedeflerimiz için gerçekten ne kadar ileri gidebileceğimizi göreceğiz. Dolunay’ın tüm sınırlayıcı etkileri kalktığında karşımıza çıkan testlerin, sınandığımız anların sonuçlarını da algılamaya başlayacağız. Bu açıdan artık büyük resmi görmeye başlıyoruz.

Güneş ve Ay enerjisi ile aydınlanan hayatlarımıza bakmaktan, en derinlerde gizli köşelerde kalmış sırlarla yüzleşmekten korkmazsanız sonrasında çok daha hızlı bir şekilde yolumuza devam edebiliriz. Bu süreçte cesaretimiz de sınanacak. Çok kısa süre sonra karşımıza çıkacak olan Kova burcunda Yeni Ay için de hazırlık dönemi başlıyor.

Son Dördün Karesinde baskın burçların Akrep ve Kova olacağını da unutmamalıyız. Akrep ve Kova enerjisi bizi hayatımızdaki görmezden geldiğimiz krizleri görmeye, sorunlar için çözüm bulmaya zorlayacak. Kısa vadede içinizde hissettiğiniz kaos ya da sıkışmışlık duygusu kaçınılmaz olsa da bunun ardından gelecek olumlu değişim yaşadığınız zorluklara değecek.

Bu kare açı hepimiz için kendimizi gösterme zamanı olacak. Her türlü dramatik konuyla karşılaşacak sorunları tek tek çözeceğiz. Kaçmaya çalışsanız bile Güneş ve Ay ışıkları sizi bir yerde bulacaktır çünkü bu gezegensel karşılaşmada Güneş gündüz Ay ise geceleri aydınlanmayı simgeliyor. Yani ne gündüz ne gece kaçacak yer yok.

Bu süreçte büyük bir aydınlanmaya yaşamaya hazır olun. Öğrendiklerinize tepki vermek yerine kabullenin. İsyan etmeyi bırakın ve hem fiziksel hem de ruhsal olarak yaşayacağınız bu dönüşüm sürecine dahil olun. Kısa süre sonra yapacağınız mutlu başlangıçlar için derin bir nefes alıp aklınızdaki soru işaretlerinin cevaplarını aramaya başlayın.