Merkür İkizler Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkilemeye başlıyor. Peki, Merkür’ün İkizler burcuna geçişi hayatımızı nasıl etkileyecek?

Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte bu hafta yeni fikirler, sosyal ilişkiler ve seçimler konuları ön plana geçiyor. Ayrıca bu dönemde Merkür’ün baskın özellikleri İkizler burcunun etkisi ile desteklenecek ve baş döndürücü olumlu gelişmeler, sarsıcı sürprizler bizi bekliyor olacak.

Merkür’ün İkizler burcuna geçiş yaptığı dönemde öncelikle hayatımızın hızlanacağını söylemek mümkün. Hızlı bilgi akışı, beklenmedik gelişmeler, farklı konularda alınacak haberler gibi kavramlar zihnimizi meşgul edecek. Gerçeklerin de hızla ortaya çıkması ile hem şaşırmamız hem de bir yandan rahatlamamız olası.

Bu dönemde bilgi akışı oldukça hızlı olduğundan beyin fırtınası yapmaya ya da konuların üzerinde derin bir şekilde düşünmeye vaktimiz olmayacak. Bu yüzden seçimlerimize ve aldığımız kararlara dikkat etmemizde fayda var.

Bu dönemde hızlı akışa ayak uydurmaya çalışmalı ve bu hızlı akıştan faydalanarak olabildiğince ilerlemeye çalışmalısınız. Bu hafta ne kadar çok şey öğrenirseniz ve bu hızda ne kadar ileri gidebilirseniz sizin için o kadar iyi olacak, unutmayın. Sadece bu hızda kendinizi kaybedip rastgele seçimler yapmayın, bu konuda dikkat edecek olursanız oldukça baş döndürücü ama bir o kadar da keyifli bir hafta geçireceksiniz.

Merkür’ün İkizler burcuna geçmesinin etkilerinden biri de hem sorunlara hem de seçimlere farklı farklı bakış açılarıyla bakabilme yeteneği kazanmamız olacak diyebiliriz. İkizler burcunun etkisi ile A, B, C, D ve hatta E planımız bile olacak. Bu yüzden bu dönemde tökezlemek ya da sorunlardan dolayı çıkmaza girmek çok mümkün değil, bu olumlu enerjiyi mutlaka değerlendirmeli ve hazır Merkür size her şeyin yolunda gitmesi için farklı seçenekler sunuyorken hızla hayatınızı ilerletmeye çalışmalısınız.

Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte Merkür’ün hayatımıza olan etkilerinin oldukça uzun bir süre devam edeceğini unutmamalısınız. Bu dönem hayatınızdaki sorunları çözmek, yolunda gitmeyen işleri yoluna koymak, seçenekleri değerlendirmek ve hedef ile hayalleriniz için gerekeni yapmak konusunda oldukça uygun bir zaman dilimi olacak, bunu unutmayın. Toplayabildiğiniz kadar bilgiyi toplayın, seçimlerinizi dikkatle yapın ve hayatınızın hızından başınızın dönmemesi için ayaklarınızı yere sağlam basın!