Yay Burcunda Dolunay

9 Haziran’ı 10 Haziran’a bağlayan gece Yay Burcunda 18 derecelik bir Dolunay gerçekleşecek ve hayatımızı etkisi altına almaya başlayacak. Peki umutların ve aşılması gereken zorlukların simgesi olan Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın hayatımızda oldukça yoğun etkileri olacağını belirtmekte yarar var. Çünkü Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ı hem Satürn’ün geri hareketi hem de Neptün’ün ileri hareketi etkiliyor olacak. Yani bu Dolunay hem Yay burcu hem de Satürn ile Neptün gezegenleri tarafından yönlendirilecek diyebiliriz.

Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay Neptün ve Satürn gezegenleri tarafından da etkilendiği için bu dönemde hayal kırıklığı, fedakarlıklar, kafa karışıklıkları, umutlar, hayaller ve sonuca ulaşan belirsizlikler gibi kavramlar ön plana çıkacak. Kısacası bu hafta sonunda hayatımızdaki belirsizliklerin sonuçlanacağını ve bizi belli hislere sürükleyeceğini söylemek mümkün.

Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkilerinden bir diğeri de fedakarlıklar olacak demiştik. Ancak bu fedakarlıklar sanıldığı gibi bizi olumsuzluklara ya da kayıplara sürüklemeyecek bundan emin olabilirsiniz. Bu Dolunay döneminde çok daha iyilerini elde edebilmek için bazı fedakarlıklar yapacağımızı söyleyebiliriz. Yapacağımız belli fedakârlıkların sonucunda ise çok daha büyük başarılar elde edeceğiz ve yaptığımız fedakarlık nedeniyle hissettiğimiz hayal kırıklığı yerini sevince bırakacak.

Bu dönemde Neptün’ün etkisiyle çok daha fazla hayal kurmaya başlayacağımızı da söylemek mümkün. Satürn’ün etkisiyle bu hayalleri gerçekleştirmek için uğraşacağız. Ve son olarak da Yay burcunun etkisiyle bu hayalleri gerçekleşeceğine dair umutlarımız artacak. Bu dönemde gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkilerini kısaca bu şekilde sıralamak da mümkün. Ayrıca bu Dolunay döneminde belirsizliklerin de sonuca ulaşacağını unutmamalısınız.

Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay bizi daha uzlaşmacı, daha olumlu hale getirecek ki böylece istediklerimizi elde etme konusunda çok daha başarılı olacağız. Bu yüzden önümüzdeki neşemizin de yerine geleceğini söyleyebiliriz. Ancak Dolunay’ın olumsuz etkileri de olacak. Bu etkilere maruz kalmamak için öncelikle bu etkileri anlamamız ve ona göre davranmamız gerekiyor.

Dolunay döneminde daha içe kapalı olacağınızı unutmayın. Dolunay dönemlerinde evden çıkmak istemeyebilir, her şey iyi gitse de nedenini anlayamadığınız şekilde kendinizi kötü hissedebilir ve uykusuz kalabilirsiniz. Bu dönemin olumlu etkilerini biraz önce sıraladık. Bu olumlu etkileri hissetmek ve Dolunay ile birlikte ilerlemeye devam edebilmek için olumsuz etkilerden kurtulmanız gerekli.

Kendinizi kötü hissedecek olursanız Dolunay döneminde olduğunuzu unutmayın ve keyfinizi yerine getirecek şeylerle ilgilenin. Dolunay enerjisi ile aranızdaki uyumu yakalamayı başarırsanız bu dönemde hayallerinizin gerçekleşmemesi için önünüzde hiçbir engel olmayacak, unutmayın!