Merkür ile Başak Burcu Üçgeni

Bu hafta Oğlak Burcundaki Merkür ile Başak Burcu (Düğümü) arasında 7 derecelik bir üçgen oluşuyor.

7 Aralık Haftasının ortasına doğru Oğlak Burcundaki Merkür ile Başak Düğümü arasında 7 derecelik bir üçgen oluşuyor ve hayatlarımızın bu üçgenin etkisi altına giriyor. Merkür ile Başak üçgeninin hayatımızda olumlu etkileri olacağı gibi olumsuz etkileri de olacak.

İlk önce olumsuz etkilerden bahsetmek gerekirse Oğlak Burcundaki Merkür’ün etkisi ile aklımızın karışabileceğini söylemek mümkün. Bu hafta düşüncelerimiz alt üst olacak ve öncesinde bize doğru gelen konularda artık şüphe duymaya başladığımızı fark edeceğiz. Ayrıca bu haftanın olumsuz yönlerinden bir diğeri de iletişim güçlükleri olacak. Merkür Başak üçgeninin sonucunda oluşan iletişim sorunları hem teknolojik araçların bozularak hayatımızı sekteye uğratması hem de insan ilişkilerinde yanlış anlaşmaların getireceği güçlükler olarak karşımıza çıkıyor.

Bu hafta düşüncelerimiz karman çorman olacağından iletişim problemlerine de açık olacağız. Bu da demek oluyor ki Oğlak Burcundaki Merkür kafası karışık bir biçimde hayatına devam etmeye çalışırken Başak Burcunun yarattığı iletişim problemlerinin hemen etkisi altına girecek. Bu yüzden bu hafta sakin kalmamız oldukça önemli. İletişim problemleri karşısında sakin olmalı ve karşımızdaki kişiyi yanlış anlamış olabileceğimizi düşünmeliyiz. Eğer kafanızın karışık olduğunu düşünüyorsanız bu hafta sorunlarınızı bir kenara bırakıp işlerinize odaklanmalı ve belki de sorunları salim kafayla daha sonra çözmeye çalışmalısınız.

Merkür Başak üçgeninin hayatımızda neden olacağı aksaklıkları anlattıktan sonra şimdi sırada olumlu yönleri var. Oğlak Burcundaki Merkür, Oğlak Burcunun etkisiyle bizi daha çalışkan, daha disiplinli ve düzenli olmaya davet ediyor. Bu haftayı işinize odaklanarak geçirirseniz oldukça verimli olabilirsiniz. Çalışkan Oğlak ve titiz, düzenli Başak bizi hiç olmadığımız kadar üretken olmaya teşvik edecek. Bu hafta üretkenlik için oldukça uygun. Bu hafta yapacağınız işlerin etkilerinin uzun süreli olacağından emin olabilirsiniz.

Bu hafta iletişim sorunları ya da kafa karışıklıkları gibi sorunların üstesinden gelir ve kendinizi işlerinize verirseniz işinizde terfi almanız, öğrenciyseniz sınavlarınızda başarılı olmanız, sanatçıysanız üretken olmanız ya da mesleki kimliğiniz ne olursa olsun girişken, disiplinli ve verimli olmanız için biçilmiş kaftan. Karşınıza bir sorun çıktıysanız derin nefes alın ve yaratıcılığınızı konuşturun.