İkizler Burcunda Dolunay

Önümüzdeki hafta Dolunay İkizler Burcunda gerçekleşiyor.

İkizler Burcunda gerçekleşecek bu Dolunay’ın öncekilerden farklı olacağını söylemek mümkün. Bu Dolunay’ın öncekilerden farklı olmasının nedeni Ay ile ters açı yapan Satürn gezegeninden kaynaklıyor. Satürn Ay ile ters açı yaparak İkizler Burcundaki Dolunay’ı etkisi altına alıyor ve bizi zorluyor.

Dolunay’ın gerçekleştiği hafta hayatımızda aldığımız kararlar oldukça önemli olacak. Çünkü bu dönemde alacağımız zorlu kararların bizi daha sonra da etkileyeceğini söylemek mümkün. Bu dönemde özgürlük, bireysellik ve yenilikler konularında seçimler bizi bekliyor. İkizler Burcundaki Dolunay ters açı yapan Satürn’ün de etkisiyle hayatımızda sürprizlerin oluşmasına neden olacak.

Zorlu seçimler ve zor kararlar almanın verdiği acı ile geçen haftanın ortalarına doğru artık seçimlerin sonuçlarını yaşamaya başlayacağız. Bu dönem bizim için oldukça hızlı geçecek çünkü önce İkizler Burcundaki Dolunay’ın etkisi ile hızlı kararlar alacağız ve sonrasında Satürn’ün hızlandırıcı etkisi ile aldığımız kararların sonuçlarını yaşamaya başlayacağız. Bu hafta aklımızdaki soruların cevabını alacak ve birilerine elveda demek zorunda kalacağız.

Bu dönemde İkizler Burcundaki Dolunay’ın etkisi ile hayatımızdaki temel konularla ilgili düşünmemiz gerekecek. Bu hafta özgürlüğünüzü kısıtlayan konuları düşünebilir, hayalleriniz ve umutlarınız hakkında derin düşüncelere dalabilirsiniz.

Bu haftanın önemini kavramanızda yarar var. Yılın sonuna doğru yaklaştığımız bu dönemde gerçekleşen Dolunay Satürn’ün de etkisiyle yeni yılda da bizi etkisi altına alacak seçimler yapmamızı sağlayacak. Bu yüzden bu haftayı iyi değerlendirmenizde yarar var. Dolunay her ne kadar İkizler Burcunda gerçekleştiği için karar almakta zorluk çekecek olsanız da sonunda alınan doğru kararların belki de hayatınızın sonraki yıllarında sizi etkileyeceğini düşündüğünüzde buna değeceğini anlayacaksınız.

Bu hafta aceleci olmanın sırası değil. Bu hafta sabırlı olmalısınız. Hayatınızla ilgili düşünün. Alacağınız kararları iyi tartın ve aldığınız kararların sonuçlarını düşünmeden harekete geçmeyin. Ancak eğer gerçekten kesin kararlıysanız da bu hafta karar aldığınız şeyden sakın vazgeçmeyin ve tuttuğunuzu kopartın çünkü bu dönem belki size yepyeni fırsatlar sunacak, yeni kapılar açacak ve yepyeni bir hayata başlamanız için size ön ayak olacak.