Merkür Jüpiter Karşılaşması

Bu hafta sonunda Akrep burcundaki Merkür ile Yay burcundaki Jüpiter arasında bir karşılaşma yaşanacak. Peki bu karşılaşma bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Merkür ile Jüpiter karşılaşmasının genel anlamda ufkumuzun açılması, yaratıcılığımızın artması, iletişim gücümüzün yükselmesi ve bilgelik anlamlarına geldiğini unutmamak gerekli. Önümüzde hayatımızın her alanında farkındalığımızın artacağı oldukça heyecan verici ve farklı bir süreç var.

Bu süreçte detayların öne çıkması ile hayatımız yavaş yavaş değişmeye başlıyor. Bu detayları anlamaya çalışırken yaşayacağımız deneyimler ise farkındalığımızın artmasına neden olacak. Özellikle de bilgisine çok güvendiğimiz yaşlı aile büyükleri ile görüşmeler yapmamız mümkün. Bu görüşmeler size sandığınızdan çok daha iyi gelecek.

Söylemek istediklerinizi güzel ifade edecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. İsteklerinizi ortaya koyabilir, ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz. Sevdiklerinizle ilişkiniz yeni boyutlar kazanabilir. Bu arada dikkatinizi kendinize yöneltecek ve keyif aldığınız konularla ilgileneceksiniz. Beklentilerinizi ve isteklerinizi ortaya koyabilir, düşüncelerinizi söyleyebilmenin rahatlığını hissedebilirsiniz.

Merkür ile Jüpiter karşılaşmasının etkisiyle şaşırtıcı davranışlarda bulunmanız mümkün. Eski projelerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz ve uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile buluşabilirsiniz. Dikkatli ve kararlı tavırlarınız ile hem arkadaşlarınızı, hem de önem verdiğiniz büyüklerinizi etkileyeceksiniz. Beklediğiniz desteği alabilirsiniz.

Aşk konusuna gelecek olursak Merkür ile Jüpiter karşılaşmasının partneri olan burçların ilişkilerini sorgulamalarına neden olacak. Testi geçenlerin ilişkisi çok uzun süreler devam edecek ciddi bir beraberliğe dönüşebilir. İlişkisi olmayanların ise yine hayatlarındaki insanlarla ilgili düşünmesi ve hiç beklemedikleri bir anda beklenmedik birine aşık olmaları olası.

Bu dönemde gördüğünüz rüyaların etkisi ile uyanabilir ve hayalleriniz ile ideallerinizi düşünerek zaman geçirebilirsiniz. Karşılaşacağınız olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. Ayrıca hayal gücü gerektiren konular ile ilgilenebilir, sanatsal faaliyetlerde bulunan kişiler ile görüşebilirsiniz. Ruhsal ve mistik konular, gizemli konuları içeren film ve kitaplar dikkatinizi çekecek. Ayrıca hayallerinizi gerçekleştireceğinize olan inancınız yükseliyor. İdeallerinizi ciddiye alacaksınız ve ayrıca ciddi konular ile ilgili çeşitli hayaller kuracaksınız.

Eğer Merkür ile Jüpiter karşılaşması boyunca mutlu olmak istiyorsanız öncelikle bu karşılaşmanın Akrep ve Yay burçlarında gerçekleştiğini unutmayın. Kendinizi iyi hissetmenin yolu yaşayacağınız deneyimleri sorgulamaktan geçiyor. Sorgusuz sualsiz hayatınıza devam etmemelisiniz. Bilgelik gücünüz ortaya çıktığında hayatınızla ilgili ciddi kararlar almayı ve artık sadece kendi isteklerinize göre hareket etmeyi de düşünebilirsiniz.