Ay Güneş Üçgeni

Bu hafta içinde Yengeç burcundaki Ay ile Akrep burcundaki Güneş arasında 5 derecelik bir üçgen açı oluşuyor. Peki, Ay ile Güneş üçgeni burçları nasıl etkileyecek?

Öncelikle Ay ile Güneş arasındaki üçgenin duyguların yoğunlaşması anlamına geldiğini hatırlatmakta yarar var. Gizli sırların açığa çıkması ile kendinizi çok daha rahat ve güvende hissedeceksiniz. Saklayacak hiçbir şeyiniz kalmayacak ve üzerinizdeki ağırlıklardan kurtulacaksınız. Kısacası bu bir arınma dönemi de diyebiliriz.

Bu dönemde ani değişiklikler olabilir ve karşılaştığınız olaylardan etkilenebilirsiniz. Haftanın  ilerleyen günlerinde bazı fırsatlar ile karşılaşmanız mümkün. Ancak şansınızı fazla sorgulamayın ve istekleriniz ile ilgilenin. Hedeflerinize ve hayallerinize odaklanmanız bu günlerde hiç olmadığı kadar önemli hale geliyor. Bunu unutmayın.

Ay ile Güneş üçgeninin etkisiyle karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı harekete geçirecek ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayacaksınız. Çocukluk günlerinizi ve eski davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Eski dostlarınızla aranızdaki ilişkilerin değiştiğini düşünebilirsiniz. İş arkadaşlarınızın ve büyüklerinizin sizi ciddiye almalarını isteyeceksiniz.

Bu hafta içinde özellikle önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve yakınlarınızı zorlayabilirsiniz. Ancak iyimser bir tavır içinde olacak ve anlayışlı davranmayı başaracaksınız. Böylece baskı yaratan durumların fırsata dönüştüğünü anlayabilirsiniz. Sabırlı olanlar, şanslarını iyi değerlendirmeyi başaracak.

Aynı zamanda Ay ile Güneş üçgeninin Yengeç ve Akrep burçlarında gerçekleştiğini de unutmamalısınız. Bunun etkisi ile hayatımızdaki Yengeç ve Akrep enerjileri artıyor. Bu burçların yoğun enerjisinin etkisiyle eskiden sizi korkutan kişiler ve olaylar ile tekrar karşılaşabilirsiniz ve artık eskisi gibi korkmadığınızı anlayacak ve rahatsızlık hissetmeyeceksiniz.

Bu süreçte bazı endişeler duysanız bile bunların üzerinde durmayacak ve kararlı davranacaksınız. Gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olabilir fakat olumlu yönde olacak ve siz de bunu bekleyeceksiniz. Böylece karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirebilirsiniz. Gelişmeler moralinizi yükseltecek ve parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Bu arada dikkat gerektiren çalışmalar yaparken tedbirli olmanız gerekiyor.

Önümüzdeki günlerde özellikle sevdikleriniz, arkadaşlarınız, partneriniz ya da aile üyelerinizle arada yanlış anlamalar olabilir. Yapılması gereken işler ve özellikle iletişimlerde ortaya çıkan sorunlar baskı oluşturabilir. Bu süreçte dikkatinizi isteklerinize odaklayın ve karar vermek için acele etmeyin. Gelecekle ilgili kaygılarınız ve memnun olmadığınız konular olduğundan, bir değişikliğe ve yeni fırsatlara ihtiyaç duyacaksınız.

Ay ile Güneş üçgeni hayatımızı özellikle de birkaç gün boyunca çok yoğun şekilde etkileyecek. Hayata bakışımız ve algımız tamamen değişecek. İlerlediğimizi hissedecek ve net hedefler belirleyeceğiz. Bu arınma sürecinde olabildiğince rahatlamaya ve olumsuz duygu ile enerjilerden kurtulmaya odaklanmalısınız.