Merkür – Lilith Karşılaşması

Bu hafta İkizler burcundaki Merkür ile Yay burcundaki Lilith asteroidi arasında 13 derecelik bir karşılaşma olacak. Peki Merkür – Lilith karşılaşması hayatımızı nasıl etkileyecek?

Öncelikle önümüzdeki günlerde Kara Ay olarak tabir edilen Lilith asteroidi ile Merkür gezegeninin karşılaşmasının hayatımızı önemli ölçüde etkileyeceğini belirtmekte yarar var. Uzun süredir ortalarda olmayan Lilith asteroidi Merkür ile karşı karşıya geldiğinde yeniden hayatımızı etkisi altına almaya başlayacak ve bir süre boyunca hayatımızdaki belki de en baskın enerji olacak.

Merkür – “Kara Ay” Lilith karşılaşmasının etkilerinden biri hepimizin söyleyecek ve öğrenecek çok daha fazla şeyi olduğunu fark etmemiz olacak diyebiliriz. Özellikle de Lilith’in hayatımıza girmesi ile birlikte hayatımızın aslında ne kadar kısa olduğunu ve bu kısa ömrümüze öğrenecek ve söyleyecek neleri sıkıştırabileceğimizi düşünmeye başlayacak, hayatımızın değerini anlayacağız.

Bu dönemde, Kara Ay olarak tabir edilen ve genellikle hayatımızı oldukça olumsuz bir şekilde etkileyen Lilith asteroidi Merkür gezegeninin etkisi altında olduğu için tam tersi etki yapacak ve hayatımıza olumlu düşünceyi getirecek. Bu yüzden bu hafta hepimiz inandığımız sürece her şeyin mümkün olduğuna ve olumlu düşüncenin gücüne inanacağız.

Merkür ile Lilith asteroidinin karşılaşmasının etkilerinden bir diğeri de bu dönemde sadece mutluluk veren konulardan konuşma arzusu olacak diyebiliriz. Gezegensel enerjilerin etkisiyle önümüzdeki günlerde sadece güzel, keyifli ve eğlenceli konulardan konuşmak isteyecek; can sıkıcı moral bozucu acı gerçeklerden kaçacağız. Ayrıca sorunlara da bu şekilde yaklaşacak ve sorunları kısa yoldan halletmeye çalışacağız. Bu dönemde olumlu düşüncenin yararlı etkilerini yaşayacak olsak da gerçeklerden sürekli kaçamayız bunu da unutmamak da ve gerçeklikten kopmamak da yarar var.

Bu dönemde Yay burcundaki Lilith asteroidinin normalin tam tersine olumlu etki yapacağını söyledik. Ancak Merkür’ün de kendi enerjisi olduğunu unutmamakta yarar var. Ne yazık ki Merkür Lilith karşılaşmasının olumsuz etkisi olarak Merkür gezegeni hayatımızda işleri çok daha karmaşıklaştıracak. Bu yüzden bu dönemde söylediklerimizin yanlış anlaşılması mümkün. Bu konuda dikkatli olmakta fayda var. Ayrıca hayallerimiz ve hayallerimiz için attığımız adımlar konusunda da kafamız karışabilir.

Son olarak Merkür Lilith karşılaşmasının genel anlamda oldukça olumlu bir etki yapacağını söyleyebiliriz. Eğer bu dönemde konuşurken kullanacağınız kelimelere dikkat eder, gerçeklikten kopmadan olumlu düşünmeye devam ederseniz hem maddi hem de manevi anlamda büyük bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Ani ya da aşırı tepkilerden kaçının ve kendinizi Lilith asteroidinin olağandışı olumlu enerjisine bırakın. Mutlu günler sizi bekliyor!