Satürn – Pallas Üçgeni

Bu hafta içinde Yay burcunda geri hareket eden Satürn gezegeni ile Koç burcundaki Pallas asteroidi arasında 24 derecelik bir üçgen açı oluşacak ve hayatımızı etkisi altına almaya başlayacak. Peki Satürn Pallas üçgeni hayatımızı nasıl etkileyecek?

Satürn ile Pallas asteroidi arasında oluşacak üçgen açının öncelikle daha önce hiç aklımızda olmayan veya aklımıza gelmemiş beklenmedik fikirleri yüzeye çıkartacağını söylemek mümkün. Karanlıkta kalmış ve oradan çıkmayı bekleyen düşüncelerin yüzeye çıkması ile işler karışacak ve bizi hayatımızda sürpriz gelişmelere de sürükleyecek diyebiliriz.

Satürn ile Pallas üçgeni hayatımızı bambaşka bir yöne götürecek planlar yapmamıza neden olacak. Önümüzdeki günlerde kendimize yeni bir hedef koymamız, farklı bir hayali gerçekleştirmek için hayatımızı değiştirmemiz ya da bir anda aklımıza gelen bir şeyi uygulamak içi çok büyük bir adım atmamız olası. Bu dönemin bize yenilikler, cesaret ve çılgın fikirleri getireceğini söylemek mümkün.

Bu dönemde Satürn Yay burcunda geri hareket ettiği için kurallar, kaideler, sınırlar ya da bizi zorlayan şartlarla ilgili de içimizde bir asilik enerjisinin yükseleceğini ifade etmekte yarar var. Bu hafta sınırları aşmak, zincirlerimizi kırmak için çabalamamız da mümkün. Ayrıca içimizdeki potansiyelin ortaya çıkması ile yeniliklere doğru adım atacağımızı da söyleyebiliriz. Bu hafta daha önce üzerinden geçtiğiniz ama fark edemediğiniz şeyleri keşfedeceksiniz, unutmayın.

Satürn – Pallas üçgeninin en önemli etkisinin bizi yeniliklere ve değişime sürüklemesi olduğunu ifade etmiştik ancak bu değişimin hayatınıza anında etki etmesini beklememelisiniz. Çünkü Satürn ve Pallas üçgeninin gezegensel enerjisi nedeniyle hayatımızı dalga dalga etkisi altına alacak bir değişim döngüsünün içine girmiş bulunuyoruz.

Satürn – Pallas üçgeninin etkisi ile girdiğimiz zaman dilimini bir dönüşüm süreci olarak kabul etmek de mümkün çünkü bu süreç belki de önümüzdeki birkaç aylık zaman dilimini de kapsıyor olacak. Hızlı sonuçlar alamayacağız ama alınan sonuçlar hem oldukça olumlu hem de çok sağlam olacak, bunun müjdesini verebiliriz.

Bu dönemde ayrıca hepimiz hayallerimiz ve hedeflerimiz konusunda oldukça ısrarcı ve azimli olacağız. Bu kararlılığı iyi bir şekilde değerlendirecek olursanız büyük başarılar elde etmeniz olası. Sınırlara karşı çıkarken ise kimseyi kırmamak adına tepkilerimizi kontrol etmemizde yarar olacak. İçinizdeki motivasyonun ortaya çıkacağı bu dönemde enerjinizi yararlı şeylere harcarsanız girdiğiniz bu değişim sürecinden çok mutlu ve bambaşka biri olacak çıkacaksınız, unutmayın.