Merkür Neptün Üçgeni

Bu hafta içinde Yengeç burcundaki Merkür ile Balık burcunda geri hareket eden Neptün arasında 14 derecelik bir üçgen açı oluşacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Merkür Neptün üçgeni hayatımızı nasıl etkileyecek?

Öncelikle Merkür Neptün üçgeninin yılın en önemli ve güçlü gezegensel karşılaşmalarından biri olduğunu söylemekte yarar var. Çünkü bu karşılaşmada Merkür bir su burcu olan Yengeç’te ileri hareket ederken Neptün’de yine bir su burcu olan ve aynı zamanda da yönettiği burç olan Balık burcunda geri hareket ediyor olacak.

Merkür Neptün üçgeninin hayatımıza en büyük etkilerinden biri hayal gücümüzü genişletmesi, daha önce aklımıza gelmeyen dahiyane fikirleri bulmamızı sağlaması ve bize etrafımızdaki kişileri etkileme gücü vermesi olacak diyebiliriz. Merkür ve Neptün gezegenlerinin etkisi ile iletişim ve hayal gücü kavramları ya da konuları bu hafta bambaşka bir anlam kazanacak diyebiliriz.

Bu hafta iletişim gücümüzün büyük oranda artması ile birlikte telefon görüşmelerimiz, iş toplantılarımız ya da arkadaş buluşmalarımız artabilir. Ancak bu dönemde artacak olan iletişim gücümüzü çoğunlukla yararlı işlerde kullanacağımızı da hatırlatmakta fayda var. Küsleri barıştırmada, çöpçatanlık yapmada, iş görüşmelerinde, toplantıları yönetmede ya da birilerini ikna etmede çok başarılı olacağız. Ayrıca yaratıcılık enerjimizin artması ve hayal gücümüzün genişlemesi ile hem kendi karşılaştığımız hem de etrafımızdaki kişilerin karşılaştığı sorunlara çok pratik çözümler üretebileceğiz.

Merkür Neptün üçgeninin etkisi ile kelimeleri daha rahat kullanabilecek ve bu sayede etrafımızdaki kişiler üzerinde güçlü bir etki de bırakabileceğiz. Bu dönemde eğer konuşmak istediğimiz kişiler varsa hemen onlardan randevu almanın zamanıdır. Duygu aktarımı konusunda da başarılı olacağımız için partneri olanların sevdiklerine kendilerini daha kolay ifade edeceklerini ya da partneri olmayıp birine açılmak isteyenlerin karşılarındaki kişinin ayaklarını yerden keseceklerini ifade etmek mümkün.

Bu dönemde pazarlama, alım satım, ticaret konularında oldukça şanslı olacağız. Eğer pazarlık yapmanız gereken bir durum varsa bu konuda da harekete geçebilir ve karşınızdakine istediğinizi yaptırabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde bol bol hayal kurmayı unutmayın çünkü inanmak başarmanın yarısıdır. Ayrıca inanarak hayal kurmak zihnimizi besleyen bir aktivitedir.

Merkür Neptün üçgeni hepimizi hem iyi birer dinleyici hem iyi birer yaratıcı hem de iyi birer konuşmacı haline getirecek. Bu üç yetinin birleşimi ile hayatınızda başarabileceklerinin neler olduğunu düşünün ve gezegensel enerjileri kendi yararınıza kullanın. Kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyeceğiniz keyifli bir dönem sizi bekliyor.