Pallas Boğa Burcuna Geçiş Yapıyor

26 Haziran’ı 27’sine bağlayan gece Pallas asteroidi Boğa burcuna geçiş yapacak ve hayatımızı etkisi altına almaya başlayacak. Peki Boğa burcuna geçiş yapan Pallas hayatımızı nasıl etkileyecek?

Pallas asteroidinin Boğa burcuna geçmesi ile birlik öncelikle uzun süredir gezegensel etkiler nedeniyle ön planda olan ve bizi kontrol eden duygularımızın devreden çıkacağını söyleyebiliriz. Önümüzdeki günlerde Pallas’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte mantığımız devreye girecek ve hepimiz çok daha gerçekçi olacak, mantık çerçevesinde kararlar alacağız.

Pallas’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte ayrıca her türlü konuya mantık çerçevesinden yaklaştığımız için stratejiler belirlemeye ve planlar yapmaya başlayacağız. Doğaçlama yaşamak istemeyeceğimiz bu dönemde hepimiz somut sonuçlar isteyeceğiz. Bu geçişin somutluk, gerçeklik, mantık ve stratejileri simgelediğini unutmamakta yarar var.

Bu dönemde becerilerimiz ve yeteneklerimiz ön plana çıkacak, her konuda program yapmak isteyecek ve kontrolün elimizde olması için uğraşacağız da diyebiliriz. Planlı yaşamaya başlamamızla birlikte algılarımız en düşük seviyeye inecek. İçgüdülerimiz, algılarımız ve duygularımız tamamen arka planda kalacak.

Stratejilerimiz ve planlarımızın büyük başarı getireceği, büyük başarılar elde edeceğimiz bu dönemde hayallerimizi geri planda bırakıp sadece materyalist düşünmediğimizden emin olmamızda yarar var. Aksi takdirde duygularımız yeniden ön plana çıktığında aldığımız kararlardan pişman olmamız mümkün.

Önümüzdeki günlerde Pallas’ın Boğa burcuna geçmesi ile hayatımızı etkileyecek olan Boğa burcunun ayaklarımızın yere basmasını sağlayacağını da söyleyebiliriz. İleri görüşlü davranacak ve ilerlemeye hazır olacağız. Ancak bu dönemde azimli olup emeklerimizin karşılığını alırken aynı zamanda bizi duygusal açıdan tatmin edecek etkinliklere de katılmamızda yarar var. Bu dönemde sanatsal faaliyetlerin ve hobilerin gereksiz olduğunu düşünebiliriz. Ancak bu konuda durumun hiç de böyle olmadığını aklımızda tutmamız gerekli.

Pallas’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte başarılı olamayacağımız konularla ilgilenmeyi bırakıp başarılı olacağımızı bildiğimiz konularla ilgilenmeye başlıyoruz. Bu dönemde stratejiler, planlar ve programlar yapmaya uzun bir vakit ayıracağız. Ancak sevdiklerimizi ihmal etmememizde, eğlenmenin de bir ihtiyaç olduğunu unutmamamızda ve rahatlamamız gerektiğini de hatırlamamızda yarar var.

Bu dönemde potansiyelinizin ortaya çıkacağını, dikkatinizi daha kolay toplayacağınızı ve daha verimli çalışacağınızı unutmayın. Gelecek ile ilgili kaygılarınız ortaya çıkabilir, bu durumda da Boğa’nın yardımıyla gerekli adımları atacaksınız. Bu günlerde Boğa maddi konularda her zaman sizi destekleyecek. Manevi değerlerin de önemli olduğunu hatırlarsanız stratejik çalışmalarınız sayesinde somut başarılar elde edeceksiniz.