Merkür Terazi Burcuna Geçiş Yapıyor

30 Eylül’ü 1 Ekim’e bağlayan gece Merkür Terazi burcuna geçiş yapacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Terazi burcundaki Merkür hayatımızı nasıl etkileyecek?

Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile hayatımıza disiplin, sabır, diploması gibi kavramlar girecek. Farklı alanlarda farklı fırsatların karşımıza çıkacağı ve hiç aklımıza gelmeyen olasılıkların mantıklı gelmeye başlayacağı bu dönemde kafamız biraz karışabilir.

Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte hayatımıza bir anda kibarlık ve nezaket de girecek diyebiliriz. Ayrıca Merkür gezegeni ile Terazi burcunun enerjisi birleştiğinde hayatımızda bir ikilik de oluşacak. Çünkü özellikle de Terazi enerjisi kendimizi bıçak sırtında hissetmemize neden olacak.

Önümüzdeki günlerde bir yanınız iyi bir yanınız zehir gibi kötü düşüncelere sahip olursa hiç şaşırmayın. Terazinin iki kefesi olduğu üzere sizin de bu süreçte iki farklı yanınız olacak. Sevdikleriniz yanınızda olsun isteyecek, etrafınızdaki herkese eşit sevgi göstereceksiniz ama sevmedikleriniz sizin gazabınızdan korkmalı.

Bu hafta ayrıca aşktan yana şansınız da açılacak. İlişkisi olmayan burçların aradıkları aşkı bulacağını, ilişkisi olanların ise çok daha iyi hissedeceklerini söylemek mümkün. Pasif agresif tutumlara ve bu tür tutumlar takınmamaya dikkat ederseniz sizin için daha iyi olur çünkü Terazi burcundaki Merkür sizi daha sık argo konuşmaya, kolay yolu seçmeye ve öfkeye teslim olmaya itebilir.

Terazi burcuna geçen Merkür kendinizi çok daha iyi bir şekilde kontrol etmenize yardımcı olacak. Etrafınızdaki kişilerin ve özellikle de sevdiklerinizin size karşı nazik olmasını isteyeceğiniz bu süreçte siz de kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz. Etrafınızdakilerin ne söylemek istediklerini daha iyi dinleyin yeter.

Bu dönemde sırlar, gizemli durumlar hoş görülmeyecek, Terazi’nin etkisi ile hepimiz dürüstlüğe ve şeffaflığa özen göstermeye başlayacağız. Gerçekleri söylemenin erdem sayılacağı bu günlerde doğru bilgiler alacağınızdan emin olabilirsiniz. Çünkü herkes sadece beyaz yalanlar söyleyecek, onun dışında yalan söylemeye çalışmayacak diyebiliriz.

Romantik ilişkilerin, flört etmenin, heyecanlı anların gündem maddesi haline geleceği bu zaman diliminde ortaklık ilişkilerini, arkadaşlıkları ve aşkları sınamak için oldukça uygun olacak. Her türlü konuda yapmak istediğiniz değerlendirmeleri bu süreçte yaparsanız Terazi enerjisi doğru sonuca ulaşmanız için sizi destekleyecektir. Üstü örtülmemiş ya da süslenmemiş gerçeklere ulaşmak istiyorsanız harekete geçmenizin zamanı geldi. Ayrıca bu dönemi ilk buluşmalar, resmi konuşmalar ve görüşmeler için de kullanabilirsiniz, unutmayın.