Plüton Oğlak Burcunda İleri Harekete Başlıyor

Bu hafta sonunda Plüton Oğlak burcunda 16 derecelik bir ileri harekete başlayacak ve hayatımıza Oğlak enerjisini sokacak. Peki, Oğlak burcuna geçen Plüton bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Plüton’un Oğlak burcunda ileri harekete başlaması ile birlikte hayatımıza uzun süredir yoğun bir şekilde girmeyen Oğlak enerjisi yeniden bizi etkisi altına almış olacak. Özellikle sürprizleri, yenilikleri, şaşırtıcı olayları ve büyük fırsat dalgalarını temsil eden Oğlak enerjisi hepimizi sarsmaya geliyor.

Bu dönemde hayatı monoton ya da sıkıcı olanlar için oldukça müjdeli geçecek diyebiliriz çünkü Oğlak burcunun en önemli özelliklerinden de biri olduğu üzere bu süreç hem telaşeli hem de bir o kadar eğlenceli geçecek. Ancak hayatı yoğun olanlar önümüzdeki zaman diliminde biraz bunalabilir ve dinlenmek isteyebilir.

Plüton’un Oğlak burcunda ileri harekete başlaması ile birlikte ayrıca hayatınız hızlanacak, beklenmedik hem olumlu hem de bazen olumsuz olaylar ardı ardına gelecek. Bu yüzden bir süre sonra  biraz yorulabilir ve kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz. Yine de paniğe kapılmanıza gerek yok çünkü bu ani Oğlak etkisi uzun süreli olmayacak.

Bu hafta geleceğinizle ilgili de daha fazla düşünmeye başlayabilir, ciddi kararlar alabilir ve bu kararların ardından ani sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Her ani kararın birer risk olduğunu unutmamalı ve ona göre davranmaya özen göstermelisiniz. Oğlak enerjisinin yoğun şekilde hissedileceği önümüzdeki günler her burç için ciddi etkiler doğuracak, unutmayın.

Bu dönemde belli adımlar atacak ve bu adımların etkilerini yoğun bir biçimde hissedeceksiniz. Bu süreç Plüton gezegeni ve Oğlak burcunun etkisi ile göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ama bu günlerin ardından yavaş geçen bir değerlendirme dönemi olacağını da unutmamalısınız. Hızlı geçen günlerin ya da eğlenceli anların ardından pişman olacağınız adımlar atmamaya çalışmanız gerekli.

Oğlak burcunda ileri harekete başlayan Plüton’un etkilerinden bir diğeri de geçmişle ilgili zaman zaman aklınıza gelen, düşünmeye bir türlü vakit bulamayacağınız ama aklınızı kurcalayan anılar olacak. Bu zaman diliminde geçmişe daha az takılmanızda yarar var yoksa ilerideki zamanlarda bunun olumsuz etkilerini yaşayabilirsiniz.

Bu dönemi geleceğinizle ilgili düşünmek, girişimcilik konularında ya da diğer konularda harekete geçmek ve bir türlü cesaret edemediğiniz şeyleri yapmak için kullanabilirsiniz. Aceleci kararlar almamaya çalışırsanız çok eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Aralık ayına kadar bir daha bu kadar yoğun yaşanmayacak bu Oğlak enerjisini her türlü konuda verim almak için kullanmayı unutmayın.