Merkür ve Jüpiter Arasında Oluşan Altıgen Açının Hayatımıza Etkileri

30 Kasım’da Yay Burcu’ndaki Merkür ile Terazi Burcu’ndaki Jüpiter Arasında altıgen açı oluşuyor. Etkisini 2 gün boyunca hissedeceğimiz bu altıgen açı Merkür Gerilemesinden önce bize nefes aldıracak nitelikte bir birleşme.

Merkür ve Jüpiter arasındaki bu altıgen açı hayatımızı pek çok anlamda ciddi şekilde etkisi altına alacak. Merkür ve Jüpiter arasında oluşan altıgen açı gezegenlerin özellikleri nedeniyle daha etkili bir hale gelecek çünkü Jüpiter şuan Yay Burcunun etkisi altında. Ayrıca bu dönemin bizi normalinden daha fazla etkilemesinin nedenlerinden biri de Balık Burcu’ndaki Çiron asteroidinin Akrep Burcu’ndaki Lilith asteroidi ile 20 derecelik açı yapması.

Bu dönemde yeni konulara olan ilgi artacak. Bu nedenle yeni kurslara başlamanız, yeni iş olanakları peşinde koşmanız ya da farklı alanlarda hobilere başlamanız olasıdır. Bu dönemde ayrıca arkadaş ilişkileriniz pekişecek ve arkadaş toplantılarınızın daha iyi geçtiğini fark edeceksiniz.

Çiron asteroidi her ne kadar önünüze engeller çıkartmaya meyilli olsa da bu dönemde Lilith asteroidinin yumuşatıcı etkisini üzerimizde yoğun bir şekilde hissedeceğiz. Bu dönemde  sevdiklerinizle alışverişe çıkıp keyifli zaman geçirmeniz olası. Ayrıca hem ailenizle hem de arkadaşlarınızla size tüm problemleri unutturacak keyifli gezilere de çıkabilirsiniz. Eğer platonik bir aşkınız varsa ya da hoşlandığınız kişiye kendinizi anlatmak istiyorsanız bunun tam zamanı diyebiliriz.

Bu dönemde yoğun iş döneminin etkisini üzerinden atacaksınız. Bu zaman dilimi kısa da olsa bir anlamda rahatlama ve stres atma dönemi de diyebiliriz.

Çünkü bu dönemde sağlığınız da iyiye gidecek ve ağrılarınız varsa bu ağrıların yok olduğunu fark edeceksiniz. Merkür size hem işte ve hem de aşkta tüm potansiyelinizi kullanma imkanı sunuyor. Bu sayede 2017 yılının sonuna doğru bir terfi almanız ya da derslerinizde iyi not almanız da mümkün olacak. Jüpiter ise bugüne kadar hissettiğiniz negatif duyguları yok ederek rahatlamanızı sağlayacak. Bu dönemde hem Jüpiter ve Merkür arasında oluşan altıgen açının olumlu enerjisi hem de Çiron ve Lilith asteroidleri arasında oluşan 20 derecelik açının hayatınızda sağladığı kolaylıklar sizinle olacak. Rahat bir nefes alıp önümüzdeki zorlu günler için güç toplayabilir ve yenilenebilirsiniz.