Yay Burcu’ndaki Yeni Ay’ın Hayatımıza Etkisi

29 Kasım’da Yay Burcu ile 7 derecelik açı yaparak hayatımıza giren Yeni Ay belirsiz yeni başlangıçları da beraberinde getirecek.

Bu Yeni Ay ortaya çıktığı gün Yay Burcu ile 7 derecelik açısının yanı sıra Balık Burcu’ndaki Neptün ile de 9 derecelik açı yapacak. Gezegenlerin açılanmasının ardından ortaya çıkan Yeni Ay ise hayatımızı pek çok farklı yönden etkisi altına alacak diyebiliriz.

İlk olarak Yeni Ay’ın hayatımıza girdiği andan itibaren geçmişten kalmış yalanlar, birilerinin bize oynadığı oyunlar ve üstüne sünger çekilmiş ne varsa ortaya çıkacak. Merkür Gerilemesine başlamadan önceki dönemde de bu gerçeklerin ortaya çıkmaya devam ettiğine ve bizi bir anlamda kaosa sürüklediğine şahit olacağız.

29 Kasım bizim için kolay bir gün değil. Uğraşmamız gereken gerçekler ayağımıza takılacak. Ancak bu noktada her şey daha da karmaşık bir hal aldığında Neptün imdadınıza yetişecek diyebiliriz. Çünkü Neptün’ün Ay ile yaptığı açı sayesinde bu problemlerden fazla yara almadan kurtulacağız. Bu dönemde Neptün’ün hayaller alemi ile Yeni Ay’ın acı gerçekleri arasında gidip gelirken tamamlayamadığımız işlerin acilen tamamlanması gerektiğini unutmayın. Yoksa bu kaosun içinden çıktığınızda bitmemiş bir yığın işle karşılaşacaksınız.

Yeni Ay’ın hayatımıza girdiği dönemde karşımıza çıkacak bir diğer şeyse daha önceden sağlamlaşan ilişkilerimizin sarsılacağı. Bu ilişkiler aşk ilişkileri de olabilir, finansal ilişkiler ya da iş ortaklıkları da ama bu dönemde sağlam ilişkilerin aslında o kadar da sağlam olmadığını fark edeceksiniz.

Eğer hayatınızda bazı şeylerin artık düzene oturmasını ve kesinleşmesini istiyorsanız, 27 Kasım kesinlikle bunun için harekete geçeceğiniz bir gün değil. Çünkü 27 Kasım’da kaosun bir parçasını da belirsizlik oluşturuyor.

Bu dönemde geçmişin hayaletleriyle uğraşmak yerine önünüze bakmanızda fayda var. Her gecenin bir gündüzü vardır, unutmayın. Bu yüzden kaosun sonunda da fırtınalı bir günün ardından hissettiğimiz toprak kokusunda olduğu gibi güzel duygular hissedebiliriz. Kasım Ayı’nın sonunda ortaya çıkan bu kaotik dönemde bir şeyler bitecek ve bu biten şeylerin yerine ileriki zamanlarda yenileri gelecek. Bu yüzden hiçbir probleme takılıp kalmayın, kaosu atlatmanın en iyi yolu işlerinizle uğraşmaktır, bunu unutmayın ve kaosun bitmesini bekleyin.