Merkür Yeniden Boğa Burcuna Geçiş Yapıyor

18 Mayıs sabahı Merkür yeniden Boğa burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına almaya başlıyor. Peki, Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi hayatımızı nasıl etkileyecek?

Merkür’ün Boğa burcuna geçişi 2017 yılında ilk kez 31 Mart’ta gerçekleşmiş ve hayatımızı oldukça uzun bir süre etkisi altına aldıktan sonra Boğa’dan çıkarak Koç’a geçmiş, Koç’ta önce ileri hareket etmiş, sonra da geri hareket ederek hayatımızı olumsuz anlamda etkilemişti. Geçtiğimiz haftalarda yeniden ileri hareketine başlayan ve hayatımızdaki olumsuzlukların kaybolmasına neden olan Merkür bu hafta da Boğa burcuna geçiş yapacak ve ileri hareket etmeye devam edecek.

Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte öncelikle yeniden ayaklarımızın yere bastığını hissedeceğimizi söyleyebiliriz. Hayatımızdaki belirsizlikler ve bizi strese sokan beklenmedik gelişmeler de bu gezegensel geçiş ile birlikte ortadan kaybolacak. Bu anlamda Merkür’ün Boğa burcuna geçişi oldukça olumlu etkiler yaratacak diyebiliriz çünkü Boğa’nın etkisi ile somut sonuçlar da elde etmeye başlayacağız.

Merkür’ün Boğa burcuna geçerek hayatımıza sağladığı olumlu katkıların yanı sıra birkaç olumsuz etkisi de olacağını söylemekte fayda var. Bu olumsuz özellikler 31 Mart’ta ortaya çıkan sorunların benzerleri olacağı için şanslıyız çünkü önceden çözmeyi başardığımız sorunlar yeniden ortaya çıktığında bu sorunları çözmek hiç de zor olmayacaktır. Bu yüzden Merkür Boğa burcuna geçtiğinde ortaya çıkan küçük sorunları en ufak bir kararsızlık bile yaşamadan, tekrar düşünmeye ihtiyaç duymadan kolaylıkla çözeceğiz.

Merkür’ün Boğa burcunda ilerlemesi önümüzdeki süreçte uzun bir dönem bizi etkileyecek, bunu unutmayın. Ancak bu dönemin uzun sürmesi bizim açımızdan oldukça olumlu çünkü artık soyut planlar, hayaller ya da taslaklar dönemi bitiyor. Somut ilerleme, sonuç elde etme ve sağlam adımlar atma dönemi başlıyor.

Bu dönemde daha gerçekçi olacak ve gerçekdışı hiçbir durumu kabullenmeyeceğiz. Atacağımız adımları sağlam bir zemin üzerinde atmak isteyecek ve elimizdeki bilgilerden emin olmaya çalışacağız. Boğa burcunun etkisi ile hayatımızda karşımıza çıkan her konuyu çok daha derin bir analiz ve değerlendirme sürecine sokacak, bu değerlendirmelerin ardından kararlar alarak ilerleyeceğiz. Bu dönemde uzun süredir beklediğiniz somut sonuçları alacağız, bu anlamda oldukça verimli bir süreç bizi bekliyor, unutmayın!