Merkür’ün Geri Hareketi Bitiyor

Bu hafta içinde Merkür’ün geri hareketi bitiyor ve Akrep burcunda 11 derecelik açı ile ilerlemeye başlıyor. Peki bu bizi nasıl etkileyecek?

Merkür’ün geri hareketinin bitmesi aslında hepimiz için müjdeli bir süreci simgeliyor diyebiliriz. 31 Ekimden beri devam eden sorunlar azalarak yok olacak ve hepimiz çok daha huzurlu günler yaşayacağız.

Tam olarak bu akşam saat 9’da bitecek Merkür gerilemesi hepimize derin bir nefes aldıracak. Bugün boyunca sözleşme imzalamamalı, elektronik alet almamalı, para hesapları konusunda daha dikkatli olmalısınız. İş toplantılarını da yarına erteleyebilir ve yeni girişimlere başlamaktan kaçınabilirsiniz. Bunun dışında ise iletişim sorunları yine akşama kadar sürebilir. Tüm bu nedenlerden dolayı son kez bu akşam saat 9’a kadar dikkatli olmakta yarar var.

Merkür’ün geri hareketinin bitmesi ile çok kısaca burçların ne tür olumlu gelişmeler yaşayacağına bakacak olursak:

Koçlar: dinlenmeye başlayacak ve iletişim kurmak yerine içlerine kapanacak. Boğalar: kendilerini çok daha rahatlamış hissedecekler ve gereksiz hırslarından kurtulacaklar. İkizler: kendilerini iş sorunlarından uzaklaştıracak ve aileleri ile ilgilenecekler. Yengeçler: seyahat edebilir ya da kitap okumak gibi dinlendirici şeylerle ilgilenebilir.

Aslanlar: evrak işleri ile ilgilenecekler ve son olarak gerekli işleri halledip tatile çıkacaklar. Başaklar: tüm sevdikleri ile yaşadıkları sorunları aşacak ve kendilerini yeniden güzel hissedecekler. Teraziler: takıntı haline getirdikleri fikirlerden kurtuluyor ve rahatlıyor. Akrepler: yaratıcılık gerektiren konularda büyük başarılar elde etmeye başlayacaklar.

Yaylar: ailevi konularda yaşadıkları sorunları aşacaklar ve biraz olsun kendileri ile ilgilenebilecekler. Oğlaklar: içlerinde sıkışıp kalmış her türlü şeyi söyleyecek ve kendilerini çok daha iyi hissedecekler. Kovalar: iletişim, iş ve eğitim gibi konularda yaşanan aksaklıkları bitiyor ve hayatları yoluna giriyor. Balıklar: içine girdikleri sıkışmışlık hissini atacak ve büyük ilerleme kaydedecekler.

Kısacası Merkür’ün gerilemesinin bitişi daha önce de ifade ettiğimiz üzere hepimize çok rahat bir nefes aldıracak. Tek yapmamız gereken aceleci olmamak ve biraz daha sabredip hayatımızı hızlandırmaya daha sonra başlamak olacak. Hepimiz kaybettiğimiz ilham perilerimizi yeniden bulacak ve güzelliğimizle herkesi etkileyeceğiz. Ayrıca sağlık sorunları ve depresif duygular da yok oluyor. Rahat bir nefes alın ve hayatın tadını çıkartın.