Neptün Balık Burcunda İleri Harekete Başlıyor

Bu hafta sonu uzunca bir süredir geri hareket eden Neptün Balık burcunda yeniden ileri harekete başlayacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Neptün’ün Balık burcunda ileri hareketi hayatımızı nasıl etkileyecek?

Neptün’ün uzunca bir süreden sonra Balık burcunda ileri harekete geçmesi ile birlikte öncelikle sosyal ilişkilerimizin ve iletişim kanallarımızın etkileneceğini söylemek mümkün. Çünkü Neptün özellikle iletişim ve ulaşım konularını etkileyen bir enerjiye sahiptir. Bunun yanı sıra Balık burcu ile Neptün’ün enerjisinin birleştiğinde hepimizin dikkat çekmek istemesine ve bir şeylere ya da birilerine tutkuyla bağlanmamıza neden olacağını söyleyebiliriz.

Bu dönemde Neptün’ün Balık burcunda ileri harekete geçmesi ile duygularımız da yoğunlaşacak. Normalden çok daha ani tepkiler vermemiz olası. Ayrıca Neptün’ün Balık burcuna geçişi ile inançlarımız ve değerlerimiz de sınanacak diyebiliriz. Önümüzdeki günlerde yalanlar, sahtekarlıklar ortaya çıkacak ve insanların maskeleri de düşecek. Tüm bu etkilerin bir arada olacağı ve oldukça yoğun gezegensel enerjinin etkisi altına bir dönem bizi bekliyor.

Her ne kadar Neptün’ün Balık burcunda ileri harekete başlaması hayatımıza bir takım karmaşıklar ve kaotik ortamlar getirse de hem Neptün  hem de Balık burcu bizi uyumlu olmaya zorlayacak diyebiliriz. Kısacası ne kadar karmaşa olursa olsun hepimiz o karmaşanın içinde kendimize sakin huzurlu bir yer bulabileceğiz. Neptün’ün bu bakımdan en bilge ve olgun enerjilerden birine sahip olduğunu unutmamak da yarar var. Bu bilgelik ve olgunluk enerjisi hepimizi büyük ölçüde etkileyecek

Bu dönemde tutkularımızın da birilerine ya da bir şeylere yoğunlaşacağını da ifade etmiştik. Önümüzdeki günlerde aşkı arıyorsanız karşınıza ruh eşinizin çıkacağını söyleyebiliriz, eğer aşkı çoktan bulduysanız ilişkinizde işler yoluna giriyor, merak etmeyin. Ayrıca işinize, çocuğunuza, evcil hayvanlarınıza ya da hobilerinize olan sevginiz, tutkunuz da bu zaman diliminde güçlenecek.

Neptün’ün Balık burcunda ileri harekete başlamasının etkilerinden bir diğeri de hayatımızdaki genişleme ve büyüme olacak diyebiliriz. Evde değişiklikler, taşınma, evlilik ya da çocuk sahibi olma kararları, hobileri işe dönüştürme gibi konularda oldukça olumlu gelişmeler yaşayacağız. Ayrıca bu zaman diliminde hiçbir şeyin gizli kalmayacağını da aklınızdan çıkartmayın.

Bu dönemde zıtlıkların bir arada bulunacağını unutmamak gerek; Neptün’ün Balık burcunda ileri harekete başlaması bir yandan karmaşa diğer yandan karmaşanın içinde huzur ya da bir yandan koşuşturma diğer yandan eğlence anlamına geliyor. Bu hafta zıtlıkların tadını çıkartmayı unutmayın!