19 Haziran Haftası – Haftalık Burçlar

Koç

Bu hafta Koçların odak noktası aile, ev içi problemler ve geçmişten gelen sorunlar olacak. Önümüzdeki günlerde ailenizle daha fazla vakit geçirmeniz ve geçmişinizle ilgili daha fazla düşünmeniz olası. Her ne kadar bu dönemde geçmişinizle ilgili düşünmek canınızı sıksa da kısa süre sonra tüm stresinizden arınmış olarak yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

 

Boğa

Bu hafta Boğaların odak noktası duygusal konuşmalar ve dikkat gerektiren konular olacak. Önümüzdeki günlerde aile üyelerinizle, sevdiğiniz kişilerle ya da iş arkadaşlarınızla sizi duygulandıran ve aynı zamanda da keyiflendiren konuşmalar yapmanız olası. İşlerinizin yoğunlaşacağı bu dönemde işlerinize de fazladan özen göstermeniz gerekecek.

 

İkizler

Bu hafta İkizlerin odak noktası maddi konular olacak. Bir süredir gelirlerinizi arttırmak için yaptıklarınızın karşılığını bu dönemde alacaksınız. Gelirlerinizin artması ile birlikte yatırım ve bütçe planlaması konuları gündem maddeniz olacak. Gelirleriniz arttığında birikim yapmayı ve tasarruflu davranmayı unutmazsanız oldukça mutlu ve rahat günler sizi bekliyor.

 

Yengeç

Bu hafta Yengeçlerin odak noktası yeni fırsatlar ve yeni başlangıçlar olacak. Yaptığınız gelecek planlarında bir dönüm noktasına gelmiş bulunuyorsunuz. Önümüzdeki günlerde hayatınızla ilgili önemli bir karar vermeniz gerekecek. Bu kararın sonrasında karşınıza çıkan fırsatlardan birini değerlendirecek ve hayatınızda yepyeni bir başlangıç yapacaksınız.

 

Aslan

Bu hafta Aslanların odak noktası hayaller ve hırslar olacak. Önümüzdeki günlerde daha fazla hayal kurmaya ve gelecek planlarınız için daha fazla çaba harcamaya başlamanız olası. Hayallerinizle ilgili daha fazla düşünmeye başlamanız ile birlikte hırslarınız da ön plana çıkacak. Ancak hırslarınızın gözünüzü kör etmesine izin vermemeli ve kimseyi kırmamalısınız.

 

Başak

Bu hafta Başakların odak noktası arkadaş toplantıları, sosyalleşme ve yeni kişilerle tanışma olacak. Önümüzdeki günlerde sık sık arkadaş toplantılarına katılacak ve bol bol sosyalleşeceksiniz. Bu sırada yeni kişilerle de tanışacağınızı belirtmekte yarar var. Yeni tanıştığınız kişilerle iş konuşmanız ve yeni arkadaşlıkları fırsata çevirmeniz olası.

 

Terazi

Bu hafta Terazilerin odak noktası kariyerleri ve mesleki gelişimleri olacak. Önümüzdeki günlerde karşınıza farklı kariyer fırsatları çıkması olası. Ayrıca mesleki gelişiminizi daha fazla önemsemeye başlayacağınız bu dönenme yeni bir işe başlamanız da mümkün. İlerideki zamanlarda sizi oldukça başarılı ve verimli günler bekliyor olacak.

 

Akrep

Bu hafta Akreplerin odak noktası seyahatler, eğitim, resmi işler olacak. Bu dönemde yeni bir seyahate çıkmanız ya da seyahat planları yapmaya başlamanız olası. Ayrıca yeni bir eğitim alanı da gündem maddeleriniz arasında olacak. Resmi belgelerle ilgili işlerde aksilik yaşamamanız adına bu konuda daha fazla dikkatli olmaya çalışmanızda yarar var, unutmayın.

 

Yay

Bu hafta Yayların odak noktası sınırlar, kurallar ve kendi hayatları olacak. Önümüzdeki günlerde kendi hayatınızla ilgili çok daha fazla düşünmeye başlayacağınızı söylemek mümkün. Uymanız gereken bazı kurallar moralinizi bozabilir. Bu yüzden sınırlarınızı aşmak ve çılgınca şeyler yapmaya meyilli olabilirsiniz. Karar almadan önce iki kere düşünmenizde yarar var.

 

 

Oğlak

Bu hafta Oğlakların odak noktası duygusal yakınlaşmalar ve duygusal bağlar olacak. Önümüzdeki günlerde oldukça duygusal günler sizi bekliyor. Partneriniz yoksa bu dönemde aşık olmanız mümkün. Eğer ilişkiniz varsa partnerinize çok daha yakın hissedeceksiniz, diyebiliriz. Duygularınızın etkisi ile ani kararlar almamaya dikkat etmeyi unutmayın.

 

Kova

Bu hafta Kovaların odak noktası sağlık ve beslenme olacak. Önümüzdeki günlerde sağlık problemleri yaşamanız ve bu yüzden yeni kararlar almanız olası. Yaşayacağınız küçük çaplı sağlık sorunlarını ciddiye alın ve yeni bir spor programına başlayın. Ayrıca sağlıklı beslenmeye başlamanızda ve beslenme düzeninizi değiştirmenizde de fayda var.

 

Balık

Bu hafta Balıkların odak noktası yaratıcılık ve kişisel fırsatlar olacak. Yaratıcı enerjinizin artacağı bu dönemde oldukça verimli işler üretmeniz olası. Ayrıca ilerideki dönemlerde de sizi etkileyecek büyük bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı kaçırmamak için gözünüzü açık tutmalısınız. Tutku, heyecan ve hırs gibi duyguların öne çıkacağı bu hafta ayrıca çok şanslı olacaksınız.