Oğlak Burcunda Dolunay

28 Haziran gecesi Oğlak burcunda 6 derecelik bir Dolunay gerçekleşecek. Peki, Oğlak burcunda Dolunay bizi nasıl etkileyecek?

Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay genel anlamda tüm burçların hayatını değiştirecek diyebiliriz. Yoğun enerjisi ise ile diğer gezegensel olayları bir kenara itecek ve bizi ciddi bir şekilde etkileyecek, bunu aklımızda tutmamızda yarar var.

Oğlak Dolunay’ı kuralları, sınırları ve gücün ortaya çıkışını simgeliyor diyebiliriz. Yani Oğlak enerjisinin baskın olacağı bu Dolunay döneminde belki de bir süredir uymaktan kaçındığımız kurallar sert bir şekilde etkisini hissettirecek. Hepimiz ne olursa olsun hem fiziksel hem de ruhsal olarak bazı sınırlarımız olduğunu anlayacağız.

Bu süreçte aynı zamda hem almamız gereken yeni sorumluluklar ortaya çıkacak hem de geciktirip yerine getirmediğimiz sorumlulukları yerine getiremeye de başlayacağız. Sosyal ilişkilerde, iş hayatında, eğitimde, ailevi konularda, aşk ilişkilerinde ve arkadaşlıklarda güç çatışmalarına, küçük çatışmaların büyük kavgalara dönüşmesine dikkat etmek gerekiyor.

Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay sırasında Satürn de Oğlak burcunda geri hareket ediyor olacak. Bunun da hayatımıza büyük bir etkisi olacağınız söyleyebiliriz. Bu durumda Oğlak enerjisi ikiye katlanacak ve Satürn ile Dolunay bizi aynı anda etkileyecek. Bunun sonucunda da tüm enerjinizi artık gerçekleştirmek istediğiniz hayalinize vereceksiniz.

Önümüzdeki günlerde tüm burçlar biraz daha amaç ve hedef odaklı olacak. Hedefleriniz için oluşturacağınız yeni yolda gezegensel enerjiler de sizi destekleyeceği için yolunuz aydınlık, bu konuda endişe etmenize gerek yok. Belki bu yolda ilerlemek kolay olmayacak ama emeklerinizin karşılığını fazla fazla alacaksınız, unutmayın.

Bu hafta içinde anne/baba ve çocuk ya da aile ve çocuk konuları da ön plana çıkabilir. Aile içi zıtlaşmalar olma ihtimali çok yüksek ama bu konuda ne yazık ki çaresiz kalacaksınız çünkü her zaman aile içlerinde jenerasyon farklarından kaynaklanan zıtlaşmalar olur. Sadece siz kendi sorumluluklarınızı yerine getirin ve aileniz zayıf noktalarınızdan bahsedince agresifleşmeyin.

Oğlak burcunda Dolunay tüm burçlar için birazcık yorucu bir süreci temsil ediyor. Yapılması gereken işlerin fazlalığı, güç çatışmaları, içsel kavgalar ve yüzleşilecek konular herkesi belki biraz yıpratabilir. Ama tüm bunların sonunda rahatlayacaksınız. Kendinize tam istediğiniz gibi yepyeni bir hayat kurabileceksiniz.

Bazen adım adım ilerlemeniz ve bir hayali en küçük tuğlasından başlayarak büyük bir yapıya dönüştürmeniz gerekir. İşte şimdi tam da öyle bir dönemdesiniz. Alın terinizle istediklerinizi elde edeceğiniz bu anlamlı sürecin tadını çıkartmaya çalışın ve ne korkularınızdan ne de sorumluluklarınızdan kaçmayın!