Ceres Asteroidi Başak Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Ceres asteroidi Başak burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Ceres’in Başak burcuna geçmesi hayatımızda neleri değiştirecek?

Ceres asteroidi Yer Altı Dünyasında yaşadığına inanılan Plüton’un kızı toprak ve aynı zamanda da ekin Tanrıçası Ceres’den adını almıştır. Bunun nedeni ise Ceres asteroidinin etkin olduğu zamanda ekinlerin toplanması ve verimin artmasıdır. Ceres üretimi ve üretimden elde edilen başarıyı simgeler. Bu nedenle önümüzdeki süreç tüm burçlar için üretim zamanı olacak.

Daha fazla üretim yapacağımız ve aynı zamanda daha önce ürettiklerimizin sonuçlarını toplayacağımız bu süreç “Hasat Zamanı” olarak da değerlendirilebilir. Ceres asteroidinin en önemli özelliklerinden bir diğeri de beslenmesi, anne – çocuk ilişkisini, yemeklerle ilgili sorunları, sorunların çözümünü ve kaybetme korkusunu simgelemesidir.

Bu dönemde hayatımızda gündem maddesi haline gelecek konuların başında sevgi, şefkat, güven duygusunun yoğunlaşması ve sevdiklerimize duyacağımız kaybetme korkusu geliyor. Kendi yoğun enerjisi ile oldukça güçlü bir asteroit olan Ceres bu dönemde Başak burcuna geçtiğinde enerjisi iki katına çıkıyor diyebiliriz. Çünkü Başak burcu ile Ceres asteroidinin enerjisi paralel ilerleyen bir özelliğe sahip.

Ceres asteroidinin Başak burcuna geçmesi ile tüm burçlar genel anlamda ektiklerini biçecekler. Bu süreçte ektiklerinizi biçerken bazı sonuçların istediğinizden çok daha iyi olduğunuz bazılarınınsa istediğiniz gibi olmadığını görebilirsiniz. Bu durumda Başak burcuna geçen Ceres size yardımcı olacak ve sadece yararlı olacak sonuçlara ulaşmanız için destek verecek.

Önümüzdeki günlerde seçimleriniz konusunda çok dikkatli olmanızda yarar var. Çünkü “Hasat Zamanı” olarak tanımlanan Ceres’in Başak burcunda ilerlediği dönem hayatınızda kalıcı sonuçlar doğuracak. Bu geçiş sırasında farkındalığınızı biraz daha fazla arttırmak için çabalamanızda ve tetikte olmanızda yarar olacak, bunu unutmayın. Ayrıca sevgiyi ön plana çıkartıp agresiflikten de uzak durun.

Bu hafta içinde Ceres’in Başak burcuna geçmesi ile hayatınızda artık bekleme dönemi bir süreliğine son bulacak. Çok daha aceleci davrananlara ya da sabırsız hissedenlere bu müjdeyi verebiliriz. Ancak bu süreçte belki de tek bir olumsuz durum ortaya çıkacak, o da kaybetme korkusunun hissinin yoğunlaşması. Bu konuda abartıya kaçmamaya çalışmanızda yarar var.

Ceres’in Başak burcuna geçmesi ile ayrıca kendinizle ilgilenmeniz de çok önemli. Ceres ile Başak gezegensel enerjileri ile beslenme, spor, bakım, kişisel tercihler ve mükemmeliyetçilik gibi kavramları da öne çıkartacak. Kendinize hayatınızla ilgili sorular sormanızı sağlayacak.