Pallas Asteroidi Terazi Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Pallas asteroidi Terazi burcuna geçiş yapıyor. Peki, Pallas’ın Terazi burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Pallas asteroidinin Terazi  burcuna geçiş yapması ile birlikte ilk olarak hepimizin sert yönlerinin törpüleneceğini ve ne yazık ki biraz daha savunmasız hissedeceğimizi söylemek mümkün. Çünkü adını Savaş Tanrısı Athena’dan alan Pallas asteroidi genel anlamda duygusal gücü temsil ediyor ve kabalıkların törpülenerek nezakete dönüşmesini sağlıyor.

Pallas’ın Terazi  burcuna geçtiği dönemde duygusal yönlerin ortaya çıkacağını belirtmiştik, bunun da hepimizin kalbini sesini daha fazla dinlemeye yönelteceğini belirtmekte de fayda var. Bu hafta duygusal yoğunluklar, geleneklere aykırı, asi tavır ve davranışlar ile güçlü hayaller bizi bekliyor.

Tüm bu duyguları ve olguları temsil eden oldukça güçlü asteroitlerden biri olan Pallas bu dönemde Terazi  burcunun etkisi altında olduğu için hayallerimiz, duygularımız ve içgüdülerimizin bize söylediği şeyleri gerçekleştirmek için çok daha güçlü olacağız. Ayrıca bu dönemde Terazi  burcunun stratejik yanını da yanımızda taşıyacağımız için kimsenin manipülasyonuna kanmayacağız diyebiliriz.

Bu dönemde içimizde hissedeceğimiz asi genç ortaya çıkacak ve bize ne derse onu yapacağız. Böyle bir zaman diliminin hepimiz için hem yararlı hem de zararlı belli yönleri olacak. Bu noktada en olumlu sonucun özellikle hedeflerimize ulaşmak için çok daha güçlü hissetmemiz olacağını söylemek mümkün. Ancak tabii ki aynı zamanda duygularımıza göre hareket ettiğimiz için bu konuda zayıf noktalarımız da açığa çıkıyor, savunmasızlık hissimiz artıyor.

Pallas’ın Terazi  burcuna yani Zodyak burçlarının en güçlülerinden birine geçmesi bir diğer anlamda da yeni bir yol haritasını simgeliyor. Bu yeni yol haritasına giderken kesinlikle sürücü mantığımız olmayacak, tam tersi tutkularımız ve duygularımız bizi bu zorlu yolda yönlendirecek. Bu durum her ne kadar bazı dezavantajlar da içerse de Pallas Terazi  burcuna geçeceği için çok şanslıyız. Çünkü Terazi’nin stratejisi bize büyük yarar sağlayacak. Zorlukları aşmak için Terazi ’un planlarını dinlemekte yarar var.

Bu dönemde herkes bize karşı da olsa ya da tüm göstergeler başarısız olacağımıza işaret etse de kimseyi dinlemeyeceğimiz aşikar. Pallas asteroidinin bu tür göstergelere hiç önem vermediğini unutmayın. Eğer bu dönemde stratejik davranarak ve duygularınızın gücünü de arkanıza alarak hareket etmeyi başarırsanız kısa sürede hiç kimsenin cesaret edemediği başarılara imza atacaksınız.