Pallas Başak Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Pallas asteroidi Başak burcuna geçiş yapıyor. Peki, Pallas’ın Başak burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Pallas asteroidinin Başak burcuna geçmesi ile birlikte hayatımızdaki Başak enerjisi artacak. Bu da tüm burçların daha mükemmeliyetçi olmasına neden olacak. Hepimiz daha fazla detaylarla ilgileneceğiz. Aşk, sevgi, eğitim, kariyer ve aile gibi hayatımızın her alanında kusursuzu aramaya başlayacağız.

Bu hafta içinde olaylardan kolay etkileneceksiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik beklentileriniz giderek artıyor. Ancak makul olmalı ve içinizden yükselen büyük enerjiyi yapıcı ve yaratıcı yönde kullanmak için gayret göstermelisiniz. Güçlü dostlarınızın desteğini alabilirsiniz fakat sabırsız ve sert bir tavır içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Önümüzdeki günlerde alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar sizi heyecanlandıracak ve yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. İsteklerinizle ilgili gelişmeler sizin beklediğiniz yönde olacak ve hatta siz bile olanlara şaşıracaksınız. İsteklerinizi ortaya koymak için acele etmeyin.

Pallas asteroidi ve Başak burcunun enerjisinin etkisiyle gelişmeleri gözden geçirebilir ve isteklerinizi ortaya koyabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yabancılarla ilişkilerinizde yeni gelişmeler meydana gelebilir. Özellikle bulunduğunuz ortamda karşılaşacağınız kişileri çok fazla inceleyebilirsiniz.

Bu arada şansınızı fazla sorgulamayın ve karar vermek için aceleci davranmayın. Dikkatiniz yükseliyor. Böylece karmaşık duygularınızı aklınız ile denetleyebilirsiniz ve arkadaşlarınızın yardımını isteyebilirsiniz. Daha önce ortaya çıkmış olan iletişim sorunlarını çözebilir, iş arkadaşlarınız ile iletişiminizi güçlendirebilirsiniz.

Bu süreçte önemsediğiniz konularla ilgili gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmasa bile içinizde büyüyen heyecan sizi harekete geçirecek. Karmaşık düşüncelerden uzaklaşıp dikkatinizi önemsediğiniz konulara odaklayacaksınız ve isteklerinizi gözden geçireceksiniz. Bu arada olaylara karamsar açıdan bakmasanız iyi olacak.

Pallas asteroidinin Başak burcuna geçiş yaparak hayatımızı etkisi altına alacağı bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız küçük detaylarda boğulup da büyük resmi kaçırmamak için dikkatli olmaya özen gösterin. Ayrıca her insanın hata yapabileceğini, kimsenin kusursuz olmadığını da sık sık kendinize hatırlatmalısınız. Çünkü mükemmeliyetçi davranırken insanları kırabilirsiniz.

Bu hafta içinde amacınız sorunlara çözüm bulmak olmalı. Sorunları takıntı haline getirip de ne kendinizin ne de sevdiklerinizin hayatını zorlamak işine yaramayacaktır. Kendinizi üretime verirseniz başarılı, yaratıcı işler üretebilirsiniz. Bu da özellikle özel hayatınızda daha sakin olmanızı ve ilerlemenizi sağlayacaktır.