Merkür Plüton Karşılaşması

Bu hafta içinde Aslan burcundaki Merkür ile Oğlak burcundaki Plüton arasında 18 derecelik bir karşılaşma yaşanacak. Peki, Merkür ile Plüton karşılaşması bizi nasıl etkileyecek?

Merkür ile Plüton’un karşı karşıya gelmesi ile kelimelerin düşündüğünüzden çok daha fazla anlam ifade ettiğini fark edeceksiniz. Ne söylerseniz söyleyin yapacağınız konuşmalar konusunda her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.

Aslan burcundaki Merkür’ün etkisi ile bilinçaltınızdaki endişeler, korkular ve gerçek düşünceleriniz gün yüzüne çıkabilir. Oğlak burcundaki Plüton da bu konuda daha cesur olmanız konusunda sizi teşvik edecek. Bu etkilere aldanıp da sevdiklerinizi kırarsanız sonrasında pişman olabilirsiniz.

Beklemediğiniz durumlar olabilir ve ani heyecanlar yaşayabilirsiniz. Karşılaştığınız kişileri ve olayları kaderiniz olarak algılamanız mümkün. Hatta yeni tanıştığınız kişileri eskiden tanıyormuş, biliyormuş duygusu içinde olabilirsiniz ve şaşırabilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal açıdan sürpriz değişiklikler olabilir.

Bu süreçte aynı zamanda dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Kendinizi isteksiz ve yorgun hissedebilirsiniz. Ancak harekete geçmek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için gayret göstermeniz gerekiyor. Bir kez harekete geçtikten sonra yaşam enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz. Karşılaşmak istemediğiniz durumlar karşınıza çıkabilir ve korkularınız ile yüzleşebilirsiniz.

Merkür ile Plüton karşılaşması sırasında elektrikli cihazlar ve bilgisayar teknolojisi ile ilgili sorunlar yaşamanız mümkün. Bilgisayarınızı değiştirebilirsiniz veya kullandığınız bazı programları değiştirmek için çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Ortaya çıkan sorunları çözümlemek için pratik ve akılcı bir tavır içinde olacaksınız.

Bu hafta içinde yeni yöntemler sizi rahatsız edebilir ve geleneksel olanı tercih edebilirsiniz. Ancak karşılaştığınız olaylar kendinizi yenilemeniz ve düşüncelerinizi değiştirmeniz için sizi zorlayabilir. Değişim ve dönüşümün zorunlu hale geldiğini hissedecek olursanız buna karşı direnç göstermeyi bırakmalısınız.

Önümüzdeki günlerde üzerinizde baskı duygusu yaratan durumlar olabilir fakat sorunları çözmek için ilginç yöntemler bulabilirsiniz ve çevrenizin dikkatini çekebilirsiniz. Sizi rahatsız eden kişiler ve konular ile ilgili bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olacak kişiler ile karşılaşabilirsiniz.

Özgür ve yaratıcı kişiler ile karşılaşmak keyfinizi yerine getirecek ve sizin de yaratıcılığınız uyanacak. Hatta baskı ve gerilim hissettiğiniz durum her ne ise bunu çözmeye çalışırken kendi yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Böylece moraliniz yükselecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Bu süreci iyi değerlendirirseniz istediklerinizi elde edeceğinizden emin olabilirsiniz, unutmayın.