Parçalı Güneş Tutulması ve Burçlara Etkileri

14 Temmuz sabah saat 04.47’de Yengeç burcunda 20 derecelik bir Parçalı Güneş tutulması gerçekleşti. Peki, Parçalı Güneş Tutulması burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte sizin için ev, aile ve ailevi konular ön plana çıkıyor. Bu günlerde aileniz ve sevdiklerinizle ilgili sorumluluk almanız gerekebilir. Kariyer ve eğitim konularında da olumlu haberler alacaksınız. Taşınmanız da olası. Sağlığınıza dikkat!

 

Boğa: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte sevdikleriniz ve ailenizle olan iletişiminiz yoğunlaşacak diyebiliriz. Eğitim ve kariyer konularında hayalleriniz için adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Kısa süreli ama dinlendirici seyahatler söz konusu olabilir. Bunu değerlendirin.

 

İkizler: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte karşınıza yeni fırsatlar çıkacak. Bu fırsatları değerlendirirseniz çok kısa süre içinde hayatınızda büyük değişimler yaşayabilirsiniz. Yeniliklere açık olun, dedikodulara dikkat edin ve hedefleriniz için çalışın. Başaracaksınız.

 

Yengeç: Parçalı Güneş Tutulması sizi yoğun şekilde etkileyecek çünkü burcunuzda gerçekleşiyor. Kişisel hayatınızda tamamen değişecek. Taşınmanız veya ailevi kararlar almanız olası. İlişkiniz varsa evlilik yoksa aşk yakında kapınızı çalacak. Yoğun günler yaşayacaksınız.

 

Aslan: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte finansal konularda önemli kararlar almanız gerekecek. Maddi alanda atacağınız adımlarla hayatınızda değişebilir. Yeteneklerinizin aslında nasıl daha güçlü olacağını keşfedeceğiniz bu dönemde çok başarılı olacaksınız.

 

Başak: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte aşk hayatınız canlanıyor. İlişkisi olanların ilişkileri çok farklı bir boyuta geçecek, ilişkisi olmayanlar ise yıldırım aşkına tutulabilir. Geçmişinizle ilgili hesaplaşmalar ve yoğun gelecek planları sizi bekliyor olacak.

 

Terazi: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte ev ve aile konuları ön plana çıkarken, bu konularda alınacak kararlar da hayatınızın odak noktası haline geliyor. Önemli değişimler yapmak için adımlar atmaya hazır olmalısınız. Bu süreç size yenilikleri de getirecek.

 

Akrep: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Geçmişten kalan ne varsa söküp atacaksınız. Seyahate çıkmanız ya da bulunduğunuz şehirde farklı etkinliklere katılmanız olası. Eğer yoksa bir hobi edinmek size iyi gelecek.

 

Yay: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte biraz içinize kapanacaksınız. Hem aile üyeleriniz hem de arkadaşlarınızla yaşayacağınız fikir ayrılıkları canınızı sıkabilir. Ancak bu tür durumlarda herkesi dinleyip farklı fikirleri de ele almanız gerektiğini unutmamalısınız.

 

Oğlak: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte hayatınızdaki farkındalık enerjisi artacak. Gerçekleri kolayca anlayacak ve kabulleneceksiniz. Bu da daha olgun davranmanızı sağlayacak. Artık bambaşka bir insan olmaya başlayabilir ve hayatınızı da değiştirebilirsiniz.

 

Kova: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte hayatınız iyice yoğunlaşacak. Küçük işler sandığınızdan daha yorucu olabilir. Alacağınız sorumluluklar konusunda dikkatli olmalı ve sadece gerçekten yapabilecekleriniz için uğraşmalısınız. Şans da sizden yana olacak.

 

Balık: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte geçmişe özlem duymaya başlayabilir, geçmişte hissedilen duyguları düşünebilirsiniz. Kariyer ve eğitim konularında ise çok daha aktif ve başarılı olacağınız günler sizi bekliyor olacak. Aşk hayatınızda güzel günler geçireceksiniz.