Pallas Asteroidi Aslan Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Pallas asteroidi Aslan burcuna geçiş yapacak. Peki, Pallas’ın Aslan burcuna geçişi ile hayatımızda neler olacak?

Pallas asteroidinin Aslan burcuna geçişi aslında en çok planları ve stratejileri simgeliyor diyebiliriz. Aslan enerjisi Pallas enerjisi ile birleştiğinde hayatımızda daha akıllıca seçimler, mantığın ön plana çıkması, stratejik planlar gibi konular gündemde olacak. Hayatımızda sorunlara yönelik çözüm bulma arayışında olacağız.

Bundan bir süre önce Yengeç dönemine girdiğimizi söylemiştik. Yengeç döneminde olduğumuz için tüm temel gezegenler aslında Yengeç burcuna geçiyor ama tam da bu dönemde Yengeç dönemine zıt olarak Pallas asteroidi Aslan burcuna geçecek. Bu yüzden bu gezegensel geçiş herkes için çok daha önemli olacak. Gelecekle ilgili kaderimizin çizileceği dönem geldi çattı.

Kaderimizde bir dönüm noktası kadar etkili olacak olan bu günlerde geleceğinizle ilgili alacağınız kararları mantıklı düşünerek alacaksınız ancak her zaman için kalbin sesini dinlemek gerekir, bunu unutmayın. Bazen de kalbimiz bize asıl gerçekleri fısıldar. Kalbinizin yani ruhunuzun sesini kaybetmemeniz çok önemli çünkü Aslan enerjisi bu süreçte bu sesi bastırmaya çalışacak.

Pallas asteroidi ile Aslan burcunun enerjisi birleştiğinde önünüze çıkan engellerle, atacağınız adımlarla ve hem kısa hem de uzun süreli tüm planlarınızla ilgili stratejik davranmaya başlayacaksınız. Zihniniz çok daha aktif olacak ve aklınız daha hızlı çalışacak. Bu yüzden bu süreç daha çok yaratıcılığını kullananlar değil bilimsel konularda çalışanlar için verimli olacak diyebiliriz. Maddi konuların da ön plana çıkması mümkün.

Bu dönemde maddiyatın her zaman için bir temel ihtiyaç olduğu izlenimini edinebilirsiniz ama asla manevi değerlerden uzaklaşmamalısınız. Ayrıca alacağınız kararlarda mantığınızın yanı sıra sevdiklerinizin ve aile üyelerinizin düşüncelerini dinlemeniz de çok önemli. Tecrübeli insanlarda öğreneceğimiz çok fazla şey vardır, unutmayın.

Önümüzdeki günlerde değişime de açık olacaksınız. Yeni başlangıçlar yaparken daha dikkatli olacağınız için eğer yeni bir konuya odaklanma düşünceniz varsa bunun tam zamanı. Ayrıca bu dönem resmi evrak işleri, vergi ya da kredi borçlarının ödenmesi, alım satım işleri ya da miras davaları gibi konular üzerine eğilmek için çok uygun olacak. Aklınızı kullanmanız gereken her konuda büyük başarı elde edeceksiniz.

Pallas’ın Aslan burcuna geçmesi ile birlikte stratejik planlarınızı gerçeğe dönüştürmek için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız. Artık hiçbir konuda teoride kalmak istemeyeceksiniz. Sizin için soyut kavramlar değil somut kavramlar daha önemli hale gelecek. Hayal ettiklerinize elinizle de dokunmayı arzulayacaksınız ve olgunlaşacaksınız. Aslan enerjisi her zaman için gerçekçi verimliliği simgeler. Ektiğinizi biçme zamanınız geldi!