Satürn – Ciron Karesi

Bu hafta başında Yay burcundaki Satürn ile Balık burcunda geri hareket den Ciron asteroidi arasında bir kare açı oluşacak. Peki, Satürn – Ciron karesi bizi nasıl etkileyecek?

Yay ile Balık burçlarında gerçekleşecek olan Satürn – Ciron karesi Boğa Dolunay’ından önceki son gezegensel aktivite olacak ve hepimizin üç maymunu oynamaya başlamasına neden olacak.

Önümüzdeki birkaç günlük süre içerisinde Yay burcunun umursamazlığı ve Balık burcunun duygusallığı hepimizi etkilediğinde içimize kapanacak, her türlü konuda üç maymunu oynamaya başlayacağız. Bu üç dört günlük süreç bizi içsel anlamda iyi hissettirebilir ancak etrafımızdakilerin de içine kapanacağını hesaba katarsak sosyal ilişkiler açısından zorluklar bizi bekliyor diyebiliriz.

İletişim gücünün sıfıra kadar ineceği önümüzdeki günlerde iş görüşmeleri, toplantılar, aile içi sohbetler, ilişkilerin geleceği ile ilgili yapılacak konuşmalar konusunda çok dikkatli olmak gerekli çünkü konuşmalar bir anda hiç beklenmedik yerlere gidebilir. Her ne kadar içinizden gelmese de günlük konuşmalarınızı devam ettirmelisiniz.

Bu dönemde aynı zamanda sorumluluklar bize daha yorucu ve can sıkıcı gelebilir. Küçük işleri bile gözümüzde büyütebiliriz. Tüm bunların Dolunay öncesi etkileri olduğunu aklımızdan çıkartmamamızda yarar var. Dolunay öncesi her zaman oluşan etkiler Satürn – Ciron karesi ile birlikte ikiye katlanacak.

Satürn – Ciron karesinin olumsuz etkilerinin hayatımızı birazcık daha zor hale getirmesi olası ama tabi ki olumlu etkilerini de hiçe saymamak gerek. Satürn ile Ciron arasında oluşacak kare açı Dolunaydan önce içimize kapandığımız dönemde yarım kalan işlerimizi halletmemizi, kendimize karşı dürüst olup hem geçmiş hem de gelecek hakkında düşünmemizi ve rahatlatıcı etkinlikler yapmamızı sağlayacak.

Havaların da soğumaya başladığı Boğa Dolunay’ı öncesinde evde daha fazla zaman geçirmek, yoga ya da meditasyon gibi rahatlatıcı aktiviteler yapmak ve kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Bu günleri aynı zamanda Balık burcunun yaratıcı enerjisini kullanarak da değerlendirebilirsiniz.

Etrafımızdaki neredeyse herkesin üç maymunu oynamaya başlayacağı ve daha yavaş hareket edeceği bu hafta eğer öne geçmek istiyorsanız bir fırsatınız var. Herkesin durduğu anda harekete geçer, enerjik olursanız bu dönemin kazananı siz olacaksınız. Bunu unutmayın ve ona göre davranın.

Satürn ile Ciron karesinin etkin olacağı bu dönemde canlı hissetmek için ne gerekiyorsa yapın, daha hızlı hareket edin ve herkes suspus olurken siz gerçekleri haykırın. Pişman olmayacaksınız. Ayrıca etrafınızdaki kişilere karşı empati yeteneğiniz de bu günlerde artacağı için size hata yapan insanları affetmek konusunda daha başarılı olabilirsiniz. Olumsuz duygu ve düşüncelerden arınmak için önümüzdeki üç günü değerlendirebilirsiniz.