Boğa Burcunda Dolunay

4 Kasım’da 11 derece Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkilerini bu sabahtan itibaren yaşamaya başlıyoruz. Peki, Boğa Dolunay’ı bizi nasıl etkileyecek?

Dolunay dönemlerinde çoğu kişi uykusuzluk, duygu dalgalanmaları ya da kendine hakim olamama gibi pek çok etki yaşar. Hayatımızda büyük etkiler yaratan Dolunay dönemlerinin enerjisi birkaç gün önceden görülmeye başlar. İşte bu yüzden bugün hepimiz Boğa Dolunay’ının etkilerini yaşamaya başlıyoruz.

Boğa Dolunay’ının etkilerinin yavaş yavaş görülmeye başlayacağını sonrasında ise 4 Kasım’a kadar giderek artacağını, 4 Kasım’dan sonra da tam tersi giderecek azalacağını söylemek mümkün. Her türlü alanda dalgalanmaların yaşandığını Dolunay dönemlerinde hem kriz hem de üretim süreçleri bir arada ilerler, bunu unutmamak gerek. Bir yandan sorunlarla boğuşurken bir yandan da çok güzel haberler alırız.

Boğa Dolunay’ının en büyük etkilerinden biri farkındalığımızın artması olacak. Etrafımızdaki kaçırdığımız detayları, anlayamadığımız şeyleri görecek ve hayata bambaşka bir açıdan bakmaya başlayacağız. Ayrıca ihtiyaç duyulma ihtiyacımız artacak. Yani bu Dolunay döneminde ilişkisi olan burçların ilişkilerine daha sıkı tutunması ve ilişkisi olmayanların da aşk arayışına girmesi olası.

Önümüzdeki günlerde etkileri azalarak da olsa uzunca bir süre devam edecek Boğa Dolunay’ının güvenlik algımızı büyük ölçüde değiştireceğini de söyleyebiliriz. Bu yüzden bazı arkadaşlıklarımızı sonlandırırken, bazı insanların değerini daha iyi anlayacağız. Ayrıca Boğa burcunun güçlü enerjisi nedeniyle sık sık kendimizi ayna karşısında bulacağız. Kendimizi inceleme ve dikkat çekici olma isteğimiz artacak.

Boğa Dolunay’ı bizi hem daha cesur hem de daha gözü kara yapacak. Riskler almak istememiz olası. Sürekli takdir görme ve beğenilme arzusu ile daha sıkı çalışmaya başlayabiliriz. Ayrıca her yerde dikkat çekmek isteyeceğimiz için hem iş yerinde hem aile arasında hem de dışarıda çok daha çılgın davranışlar sergileyeceğiz. İstenmeyen sonuçlar oluşmaması için dikkatli olmakta yarar var.

Boğa Dolunay’ının en büyük etkilerinden bir diğerinin de karşılıksız sevgi üzerine olacağını hatırlamamız gerek. Etrafımızdaki kişilere olan sevgimiz artarken çok daha fazla fedakarlık yapacağız. Bu anlamda kimsenin sizi kullanmasına izin vermemelisiniz. Kaybetme korkusu ve kıskançlık duygusunun artması ile sevdiklerimize işkence de çektirebiliriz.

Boğa burcu ego, güç ve öne çıkma kavramlarını simgelediği için bu Dolunay süreci boyunca her burç biraz daha fazla dominant olmak isteyecek. Bu iş yerinde ya da farklı ortamlarda işe yarasa da aile içinde tehlikeli olabilir, dikkatli olmakta yarar var. Hiçbir şeyin yeterli gelmediğine dair oluşacak duygumuz bizi aşırı uçlara götürebilir. Ancak Boğa’nın bolluk enerjisi sayesinde istediğinizden de fazlasını elde edeceksiniz, merak etmeyin.

Doğru kullanıldığında mucizevi etkiler yaratabilecek kadar güçlü olan Boğa Dolunay’ı enerjisini kendinizi ileri taşımak için kullanabilirsiniz. Sınırlarınızı kolayca aşabilir ve bu süreçte elde etiklerinizin ardından Dolunay’ın sonunda büyük bir tatmin yaşayabilirsiniz. Eğer gereksiz riskler almaz ya da kontrolsüz adımlar atmazsanız bu Dolunay’ın sonunda aldığınız karşılıklar sizi çok şaşırtacak ve mutlu edecektir, unutmayın!