Satürn – Çiron Karesi

Bu hafta Yay burcundaki Satürn, Balık burcundaki Çiron asteroidi ile 21 derecelik kare açı yapacak.

Satürn’ün Çiron asteroidi ile yapacağı kare açı bu haftanın ana temasını bilinmeyenlerin açığa çıkması ve uzun süredir görmediğiniz biri ile görüşme olarak belirliyor. Bu dönemde uzun süredir görüşmediğiniz biri ile görüşmeniz ve onun söylediklerinden sonra aklınızın karışması olası. Yeni haberler alacağınız, iletişimin ön planda olduğu ve aldığınız haberlerin şok etkisi yapacağı bir dönem sizi bekliyor da diyebiliriz.

Bu hafta pek çok konuda yeni şeyler öğreneceksiniz. Aklınızdaki soru işaretlerinin cevaplarını alacaksınız ancak bu durum aklınızda daha fazla soru işareti oluşmasına neden olacak. Aklınızdan acaba bu duyduklarım gerçek mi ya da kandırıldım mı gibi sorular geçecek. Satürn’ün üzerinizdeki etkisinin daha fazla araştırma, daha fazla soru sorma ve buna bağlı olarak da uykularınızın kaçması olacağını söyleyebiliriz.

Çiron asteroidinin etkisi ise daha çok kurallar, inkar ve sorumluluklar ile ilgili olacak. Satürn – Çiron asteroidi karşılaşması aslında bir anlamda da krizleri temsil eder. Ancak Satürn – Çiron asteroidi arasında oluşan kare açı 21 derecelik aktif bir karşılaşma olacağı için çıkacak krizlerin kısa süre içinde yatışacağını söylemek mümkün. Her ne kadar içinizde büyük fırtınalar kopartacak durumlarla karşı karşıya kalsanız da bir kriz çıktığında sizi içine almasına izin vermek yerine harekete geçmeyi tercih edeceksiniz ve krizlerin bastırılmasında rol oynayacaksınız.

Bu hafta özellikle alınacak yeni haberlere dikkat etmek gerekiyor, bu haberleri inkar etmeniz olası ama sonrasında kabul etmeniz gerekecek, unutmayın. Ayrıca bu dönemde kurallara uygun davranmanızda ve sorumluluklarınızı yerine getirmenizde fayda var. Yeni krizler kapıda ama Satürn – Çiron arasında oluşan kare açının aktif olması içinizdeki olgunluğu ortaya çıkartıyor ve kendinizi kontrol etmemizi sağlıyor.

Bu haftanın problemsiz atlatılması için anahtar kelimeler “olgunluk” ve “kontrol” olacak. Eğer kaos karşısında kendinizi kontrol eder olgun davranırsanız belki de bu krizlerin ardından çok daha güçlü bir şekilde geri dönecek ve sizi üzen kimseye pabuç bırakmayacaksınız. Bu hafta hepimiz için en önemli şeyin sağlık olduğunu aklınızda bulundurun ve kendinizi kontrol edin. Satürn – Çiron arasında oluşan kare açı problemleri çözmenizde size yardımcı olacak, unutmayın.