Pallas Balık Burcuna Geçiyor

Bu hafta Pallas asteroidi yeniden Balık burcuna giriyor.

Pallas asteroidinin Balık burcuna girmesi ile yeniden bir süre önce aklınızdan çıkan bir olay örgüsünün içine dahil olacaksınız ve bu konuda oluşturduğunuz eski stratejilerinize başvuracaksınız.

Pallas asteroidinin aslında en büyük özelliği aklımızdan çıkartmak istediğimiz ve geri plana attığımız problemlerin ya da duyguların ne kadar gerçek olduğunu, böyle bir anda onu yok edemeyeceğimizi bize hatırlatmasıdır. Geri plana attığınız ve yokmuş gibi davrandığınız bir konuda artık kabullenme ve yaratıcı olma vakti geldi. Belki de ilk önce eski stratejinizi ve yaptığınız hataları gözden geçirmekle başlayabiliriz. Bunun ardından ise yepyeni ve çok daha güçlü bir plan yaparak o sorunu kökten çözmeye çalışabilirsiniz.

Pallas asteroidi adını da aldığı savaş Tanrıçası Pallas Athena’nın özelliklerini taşır bu yüzden Pallas gezegeninin geri planda kalan gerçekleri açığa çıkartmasının yanı sıra zafer elde etme özelliği de bulunur. Bu da sizi rahatsız eden bazı problemlerin üzerine gideceğiniz ve eninde sonunda bu işten zaferle döneceğiniz anlamına geliyor. Ancak Pallas asteroidinin bu dönemde hayatınıza girerken Balık burcuna geçiş yaptığını da unutmamak gerekiyor. Çünkü Balık burcu savaşı belirsiz hale sokuyor. Balık burcu her zaman vereceği savaşı ruhen verir ve savaşı önce zihninde çözer. Bunun ardından harekete geçer. Yani bu dönemde vereceğiniz savaşın zihin yorgunluğuna neden olması mümkün. Balık burcunun her şeyi en az iki kez gözden geçirdiğini ve harekete geçmeden önce her adımı planladığını unutmayın. Kısacası bu dönemin sonunda zafer elde edeceksiniz ancak bu zafer öyle kolay elde edilmeyecek.

Pallas Asteroidinin Balık burcuna geçişi ile sorunları halı altına atamayacaksınız bu yüzden direnmeyin ve sorunlarınızı kabullenin. Pallas bu savaşta zafer elde etmeniz için sizin yanınızda. Ama sakın savaşta her şey mubahtır sözüne güvenip de ağzınıza ne gelirse söylemeyin çünkü Pallas Balık burcunda ve size sakin, güçlü, güvenli bir savaş vadediyor. Kendinize bu sürecin akışına bırakın. Agresifleşmemeye özen gösterir, zihninizi güçlü tutarsanız sonunda elde edeceğiniz zafer ile tüm bunlara değdiğini anlayacaksınız. Aynı zamanda bu savaşın ardından uzun süredir görmezden gelmeye çalıştığınız sorunların da kendi kendilerine yok olduğuna şahit olacaksınız.