Satürn Güneş Üçgeni

Bu hafta içinde Oğlak burcundaki Satürn ile Boğa burcundaki Güneş arasında bir üçgen açı oluşacak. Peki, Satürn – Güneş üçgeni hayatımızı nasıl etkileyecek?

Satürn ile Güneş arasında oluşan üçgen öncelikle tüm burçların kafalarının biraz karışmasına neden olabilir. Kafanızdaki bazı düşünceleri netleştiremeyebilir ve sürekli bu konuları düşünmek, bazı sorulara cevaplar aramak zorunda kalabilirsiniz. Ancak merak etmeyin Satürn enerjisi işinizi biraz kolaylaştıracak.

Bu dönemde işlerinizi yapmakta zorlanabilir, sorumluluklarınız konusunda daha esnek davranmaya meyilli olabilirsiniz. Ayrıca odaklanmakta zorluk yaşamanız da olası. Bu günlerde odak sorununuzu atlatmak istiyorsanız öncelikle kendinize biraz zaman ayırmakla başlayın. Kendinize ayırdığınız bu zamanda sevdiğini etkinliklerle uğraşabilirsiniz.

Bu hafta içinde ayrıca sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla ve aile üyelerinizle buluşmanız da size kendinizi iyi hissettirecek. Bazen sorumlulukların yerine getirilmesi için öncelikle biraz dinlenmek ve rahatlamak gerekebilir, bunu unutmayın. Bu sayede yavaş yavaş olsa da sonunda işlerinizi bitirmeyi başaracaksınız.

Satürn ile Güneş üçgeni Oğlak ve Boğa burçlarında gerçekleştiği için sınırlarınızın ortadan kalktığını hissedebilirsiniz. Ancak bu sınırların, kuralların ya da gelecek planlarının ortadan kalkmadığından emin olmalısınız. Gelecek planlarınızı ve hedeflerinizi yeniden düşünmenizin zamanı geldi. Sorunlardan ya da sorumluluklardan kaçamazsınız, bunu unutmayın.

Önümüzdeki günlerde korkularınız ve endişeleriniz de size eskisi kadar korkutucu gelmeyecek. Gezegensel enerjilerin etkisiyle daha rahat hissedeceksiniz. Hissedeceğiniz her anlamda rahatlık ve gevşeklik en çok da bu konuda olumlu etkiler yaratacak diyebiliriz. Ayrıca mesafeleri sevmiyor olsanız da bazen mesafeler bizi korur, bunu da aklınızın bir köşesinde tutmanızda fayda var.

Satürn – Güneş üçgeni tüm burçların baharın tadını çıkartması ve hayatlarına biraz hareket katması için geliyor, diyebiliriz. İçiniz cıvıl cıvıl olacak ve sürekli oradan oraya koşturmak, daha çok seyahat etmek, yeni şeyler keşfetmek isteyeceksiniz. Spora başlamak isteyenler için bu günler oldukça uygun bir zaman dilimi olacak. Aynı zamanda diyete başlamak için de daha verimli bir dönem olabilir.

Eğer bu günlerde sorumluluklarınız konusunda kendinizi biraz daha zorlarsanız ve insanların sizi olumsuz yönde yönlendirip işlerinizi aksatmalarına izin vermezseniz hem oldukça eğlenceli hem de keyifli bir sürecin içinde olacaksınız. Her zaman için verimli çalışmaların eğlence ile tatlandırıldığında zevki çıkacağını aklınızda tutun…