Satürn Yay Burcunda İleri Harekete Başlıyor

Bu hafta sonunda Satürn Yay burcunda ileri harekete başlıyor. Peki Satürn’ün Yay burcunda 21 derecelik ileri hareketi bizi nasıl etkileyecek?

Satürn’ün Yay burcunda ileri harekete başlaması ile birlikte öncelikle uzun vadeli hedefler, gelecek planları, hedefler için yeniden harekete geçme zamanı geldiğini söylemek mümkün. Satürn’ün geri hareketi işleri rayından çıkartmış ve önümüze engeller koymaya başlamıştı ancak yeniden ileri hareketin başlaması ile birlikte gelecekle ilgili yapmak istediklerinizin listesini çıkartabilir ya da listenizdekileri elde etmek için işe koyulabilirsiniz.

Satürn’ün geri hareketinin neden olduğu gecikmeler, etrafımızdaki kişilerin gereksiz soruları, sert eleştiriler, beklenmedik zorluklar ve katı kurallar son buluyor. Satürn’ün hem ileri harekete geçmiş olması hem de özgürlüklerin burcu olan Yay burcunda ileri harekete başlamış olması hepimiz için oldukça müjdeli bir haber de diyebiliriz.

Satürn’ün Yay burcunda ileri hareketinin etkili olmaya devam edeceği 3 Eylül tarihine kadar çok rahatladığınızı hissedeceksiniz. Bu hafta sonundan itibaren önümüzdeki süreçte tamamlamak istediğiniz işleri bitirebilir ya da sadece gelecek hayalleri kurarak kendinizi rahatlatabilirsiniz. Yoga, pilates gibi sporlar ile uğraşmak ya da meditasyon yapmak için de uygun bir dönem olacağını söylemek mümkün.

Bu dönemde özellikle manevi inançlarınızı, ahlaki değerlerinizi ve ruhumuza dair her türlü konuyu daha sık düşünebilirsiniz. Kendinize olan inancınızın da artacağını söylemekte yarar var. Satürn artık Yay burcunda olduğundan kısıtlayıcı işler, özgürlüğünüzü engelleyecek durumlar ortadan kalkacak ve tam tersi kendinizi her anlamda çok daha özgür hissedeceğiniz pozitif bir sürecin başlangıcı olacak.

Satürn’ün Yay burcunda ileri hareket etmesinin etkilerinden bir diğeri de empati yetinizin güçlendirmesi olacak. Önümüzdeki günlerde arkadaşlarınız, aile üyeleriniz, akrabalarınız ya da partnerinizi çok daha iyi anlayacaksınız. Dertleşmek için ve etrafınızdaki kişilerin dertlerine ortak olup onlarla yakınlaşmak için de çok uygun bir süreç olacak. Bu günlerde ayrıca karşılıksız sevgiye de açık olacaksınız. Kısacası maneviyatın öne geçeceği bu süreci kendinizi rahatlatmak ve sağlık sorunlarınız varsa onları iyileştirmek için kullanabilirsiniz.

Bu dönemde ayrıca her türlü aksiliğin kendiliğinden çözüme ulaştığını görebilirsiniz. Tamamlanmamış işlerin bitirilmesi, rahatlama, sağlıklı beslenme programları uygulama, kitap okuma ya da boş vakitlerde ilgi alanlarıyla uğraşmak için çok uygun bir zaman dilimine girmiş bulunuyoruz, bunu unutmayın.

Stresli konuları aklınıza bile getirmeyin çünkü Satürn sorunlarınızı siz farkına bile varmadan halledecek. Rahatlayın ve kendinizi Yay burcundaki Satürn’ün kollarına bırakın. Manevi enerjiniz ve sağlığınızla ilgili olumlu gelişmelerin olacağı bu dönem her türlü keyif veren aktivite için uygun olacak.